4-5 Mbps upload ile hangi kalitede yayın yapılır?

Makaleler
3
Merhabalar,

CS:GO yayını yapmayı düşünüyorum. Bilgisayarımın özellikleri şöyle;

İşlemci: Intel i7 3630QM 2.40 GHz (Boost ile 3 GHz)
Ekran kartı: GTX 660M 10 GB (2 GB VRAM)
RAM: 16 GB.
Laptopımun markası: MSI GE60 0ND 453-TR.

4 ila 5 arası uploadım var. Ne kadar çözünürlükte yayın yapabilirim veya kaç bitrate verebilirim?

Biz burada sana sözde yardım edebiliriz. Bana kalırsa test yayını aç ve oyun oyna. Bilgisayarın kasıyor mu hem anlamış olursun hem de telefonundan yayınını izle gecikmesi nasıl, akıcımı vs.

Biz burada sana sözde yardım edebiliriz. Bana kalırsa test yayını aç ve oyun oyna. Bilgisayarın kasıyor mu hem anlamış olursun hem de telefonundan yayınını izle gecikmesi nasıl, akıcımı vs.
OBS ile denedim fakat 1 fps veriyor neredeyse. Yapılması gereken ayarlar var mı ?

Yayın açma konusunda fazla bir bilgim yok ama youtube'dan bir araştır. OBS ayarları diye bir bak. Kısa bir araştırdım şöyle bir video buldum istersen bak .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…