dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2017 #61 İyi düşünelim iyi olsun.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 21 Şubat 2017 #62 Evet teknobiyotiğin satış sonrası desteğinden memnun olmayan çok. Neden ki [emoji55]
dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #63 Silinen üye dedi: Evet teknobiyotiğin satış sonrası desteğinden memnun olmayan çok. Neden ki [emoji55] Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Evet teknobiyotiğin satış sonrası desteğinden memnun olmayan çok. Neden ki [emoji55] Genişletmek için tıkla...
Efe S. Hectopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #64 Silinen üye dedi: Evet teknobiyotiğin satış sonrası desteğinden memnun olmayan çok. Neden ki [emoji55] Genişletmek için tıkla... Sanırım çok fazla bekletiyorlar insanları. Umarım sorun çıkmaz da satış sonrasına ihtiyaç kalmaz.
Silinen üye dedi: Evet teknobiyotiğin satış sonrası desteğinden memnun olmayan çok. Neden ki [emoji55] Genişletmek için tıkla... Sanırım çok fazla bekletiyorlar insanları. Umarım sorun çıkmaz da satış sonrasına ihtiyaç kalmaz.
Efe S. Hectopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2017 #66 Bugün geldi sapasağlam. Şu an sistemi vesaire kurdum yarın fotoğraflarını da paylaşacağım. İleride güzel bir inceleme de yaparım.
Bugün geldi sapasağlam. Şu an sistemi vesaire kurdum yarın fotoğraflarını da paylaşacağım. İleride güzel bir inceleme de yaparım.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 23 Şubat 2017 #67 Efe S. dedi: Bugün geldi sapasağlam. Şu an sistemi vesaire kurdum yarın fotoğraflarını da paylaşacağım. İleride güzel bir inceleme de yaparım. Genişletmek için tıkla... Oh çok sevindim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Hangi kargo firması getiriyor acaba ?
Efe S. dedi: Bugün geldi sapasağlam. Şu an sistemi vesaire kurdum yarın fotoğraflarını da paylaşacağım. İleride güzel bir inceleme de yaparım. Genişletmek için tıkla... Oh çok sevindim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Hangi kargo firması getiriyor acaba ?
Efe S. Hectopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2017 #68 BeyzaTheHuntress dedi: Oh çok sevindim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Hangi kargo firması getiriyor acaba ? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olur umarım. Aras Kargo ile anlaşmalılar. Burada onlar getirmiyor, sen kovalıyorsun.
BeyzaTheHuntress dedi: Oh çok sevindim. Hayırlı olsun güle güle kullan. Hangi kargo firması getiriyor acaba ? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, daha iyileri senin olur umarım. Aras Kargo ile anlaşmalılar. Burada onlar getirmiyor, sen kovalıyorsun.
dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #69 Hayırlı olsun hocam. Bol FPS'li günler.