ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 15 Mayıs 2017 #51 Yazdı ya yukarıda.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 15 Mayıs 2017 #52 ShadYaqz dedi: Yazdı ya yukarıda. Genişletmek için tıkla... Deposu rizede olan güvenilir bir site varmı bildiğiniz?
ShadYaqz dedi: Yazdı ya yukarıda. Genişletmek için tıkla... Deposu rizede olan güvenilir bir site varmı bildiğiniz?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 15 Mayıs 2017 #53 Babanızı ikna etmeye bakın, Rize'de iş zor biraz.
pasa kasım Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #54 rtakak dedi: Nerede oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rize Çayeli
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 15 Mayıs 2017 #55 ShadYaqz dedi: Babanızı ikna etmeye bakın, Rize'de iş zor biraz. Genişletmek için tıkla... Bencede. Tanıdığın varsa onlar alsın sen onlara ödeme yap.
ShadYaqz dedi: Babanızı ikna etmeye bakın, Rize'de iş zor biraz. Genişletmek için tıkla... Bencede. Tanıdığın varsa onlar alsın sen onlara ödeme yap.
pasa kasım Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #56 ShadYaqz dedi: Babanızı ikna etmeye bakın, Rize'de iş zor biraz. Genişletmek için tıkla... İkna ettim diyelim güvenilir site varmı sapa saglam
ShadYaqz dedi: Babanızı ikna etmeye bakın, Rize'de iş zor biraz. Genişletmek için tıkla... İkna ettim diyelim güvenilir site varmı sapa saglam
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 15 Mayıs 2017 #57 pasa kasım dedi: İkna ettim diyelim güvenilir site varmı sapa saglam Genişletmek için tıkla... Sinerji teknobiyotik. Nanakataloguda sayacaktım ancak tedarik sürecinde aksamala olabiliyor. @pasa kasım Artık sistemi aldığınızda resimleride paylaşırsınız umarım.
pasa kasım dedi: İkna ettim diyelim güvenilir site varmı sapa saglam Genişletmek için tıkla... Sinerji teknobiyotik. Nanakataloguda sayacaktım ancak tedarik sürecinde aksamala olabiliyor. @pasa kasım Artık sistemi aldığınızda resimleride paylaşırsınız umarım.
pasa kasım Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #58 rtakak dedi: Sinerji teknobiyotik. Nanakataloguda sayacaktım ancak tedarik sürecinde aksamala olabiliyor. @pasa kasım Artık sistemi alduğınızda resimleride paylaşırsınız umarım. Genişletmek için tıkla... Himm Ben O Olaya Bakacağım Sağolun Elinize Kolunuza Sağlık Hepiniz Sağolun rtakak dedi: Sinerji teknobiyotik. Nanakataloguda sayacaktım ancak tedarik sürecinde aksamala olabiliyor. @pasa kasım Artık sistemi aldığınızda resimleride paylaşırsınız umarım. Genişletmek için tıkla... Allah'ın İzniyle Kardeşim 1.5 Ay Kadar Sonra Taksidine Girmeye Çalışcam Tek Sorunun Kredi Kartı Olayı
rtakak dedi: Sinerji teknobiyotik. Nanakataloguda sayacaktım ancak tedarik sürecinde aksamala olabiliyor. @pasa kasım Artık sistemi alduğınızda resimleride paylaşırsınız umarım. Genişletmek için tıkla... Himm Ben O Olaya Bakacağım Sağolun Elinize Kolunuza Sağlık Hepiniz Sağolun rtakak dedi: Sinerji teknobiyotik. Nanakataloguda sayacaktım ancak tedarik sürecinde aksamala olabiliyor. @pasa kasım Artık sistemi aldığınızda resimleride paylaşırsınız umarım. Genişletmek için tıkla... Allah'ın İzniyle Kardeşim 1.5 Ay Kadar Sonra Taksidine Girmeye Çalışcam Tek Sorunun Kredi Kartı Olayı
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 15 Mayıs 2017 #59 Bilgisayarcılardan falan alsan servet ödersin, internetten almak şart.
Ayberk Tugay Ekin Kilopat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 320 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Mayıs 2017 #60 rtakak dedi: Sizce ne gibi bir fikir edinecekti? Açıklarmısınız? Genişletmek için tıkla... Bir GTX 1060 kullanıcısının nasıl bir sistem topladığını bilmesi gerekir. Beğenmediği parçaları değiştirebilir ve bu sizi veya beni ilgilendirmez. Fikrinizi emir kipiyle belirttiniz daha fazla polemiğe girmeyin lütfen.
rtakak dedi: Sizce ne gibi bir fikir edinecekti? Açıklarmısınız? Genişletmek için tıkla... Bir GTX 1060 kullanıcısının nasıl bir sistem topladığını bilmesi gerekir. Beğenmediği parçaları değiştirebilir ve bu sizi veya beni ilgilendirmez. Fikrinizi emir kipiyle belirttiniz daha fazla polemiğe girmeyin lütfen.