hocam normalde bunu düşünüyordum 5500 oldu diye alamıyorum bunun düşük modelleri varmıdır
Bı üstte atılan KTC, Tuf almaktan daha iyi olur, Asus Tuf serisi monitörlerin %65'i kronik sorunlu oluyor ve servis desteği kötü.
hocam normalde bunu düşünüyordum 5500 oldu diye alamıyorum bunun düşük modelleri varmıdır
Bı üstte atılan KTC, Tuf almaktan daha iyi olur, Asus Tuf serisi monitörlerin %65'i kronik sorunlu oluyor ve servis desteği kötü.
Öte yandan KTC uygun fiyatı ve güzel paneli (bir ara Samsung için Panel üreticiliği yapıyordu ama hala yapıyormu bilmiyorum) ile daha uygun bir seçenek oluyor.
hocam kısaca alınırmı alınmazmıEki Görüntüle 2529823
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Burada detaylı bilgi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.