ŞenolGüneş
Kilopat
Daha fazla
RX 550 ile sistem yapmaktansa APU sistemi tercih ederim.
RX 550 ile sistem yapmaktansa APU sistemi tercih ederim.
Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik daha ucuza çok daha güçlüsü var. Kendiniz toplamayın hazır sistemlere yönelin mümkünse. Kendi cebiniz için diyorum bunu.
Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik daha ucuza çok daha güçlüsü var. Kendiniz toplamayın hazır sistemlere yönelin mümkünse. Kendi cebiniz için diyorum bunu. 4000 TL bandında attığım sistemin rakibi yok sanırsam. Yanlışım varsa düzeltin.
Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik daha ucuza çok daha güçlüsü var. Kendiniz toplamayın hazır sistemlere yönelin mümkünse. Kendi cebiniz için diyorum bunu. 4000 TL bandında attığım sistemin rakibi yok sanırsam. Yanlışım varsa düzeltin.
Hocam bir sorum olacaktı benim attığım sistem CS:GO Valorant gibi oyunlarda kaç FPS verir.
Oynadığın ayara göre değişir. Düşük çözünürlükte oynayan biri isen 200 artıları çok rahat görürsün. 1080p Ultra ayarlarda da ortalama 100 civarı belki daha fazlasını görürsün.
Hocam ben kendi attığım sistemi alayım bence fiyat olarak da biraz düşük.