4.500 TL sistem toplama

Ncticn

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
34
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bir sistem topladım düşünceleriniz nelerdir ? Birde sorularım olacak.
1- CM 212 EVO İşlemci soğutucusu olarak yeter mi ?
2- USB 3.0 2x USB 2.0 2x Güç Kaynaklı bir kasa önerir misiniz?
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeyle GTX980 alınmalı. Eğer oyun amaçlı sistemse i7+970'dense i5+980 daha performanslı olacaktır. O yüzden işlemciyi 4460-4590-4690 yapıp, anakartı H97 Gaming 3 yapıp 980 alabilirsin. Onun dışında SSD olarak Samsung 850 Evo tercih et bence. HDD konusunda Black serisi çok gerekli değil, Blue alabilirsin. Son olarak belleklerini çift kanal olarak alman daha çok performans demektir (eğer ileride bir 8 GB daha alıp yanına takmayacaksan).
 
Ne yapmamı beklersiniz 2k monitör mu koyayım bu sisteme.Madem öyle diyorsunuz 500-600 tl arası bir monitör önerin arkadaş'a.
Agresifleşmenin manası yok. Gayet güzel bir sistem önermişsiniz ama sadece dediğim özellikler bir eksi. Onun dışında orta segment monitörlerden anlamıyorum çok fazla, o yüzden yanlış yönlendirme yapmamak amacıyla bir öneride bulunmayacağım.
 
@Ahmet YEŞİL Agresifleşmiyorum yanlızca 200-300 tl farkla alınacak bir monitörle benim önerdiğim monitörün arasında pek bir fark olmadığını söylüyorum.Boşu boşuna ramlar dan kesmeye gerek yok. İyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı