4.500 TL Sistem Toplama

DoctorCaptainR

Hectopat
Daha fazla  
Maximum 4500 TL'ye çıkabilecek bir bütçem var(Monitör dahil değil). Oynadığım oyun olarak sadece LOL var ama yüksek ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum. Önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı (lütfen site güvenilir bir kaynak olsun.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Donanım Arşivi V3.5'i alabilirsin fiyatı 2800 TL. Eğer AMD Radeon ekran kartı istemiyorsan sitede özelleştirmelerden NVIDIA ekran kartlarından da seçebilirsin.

Bence Teknobiyotik'in çıkardığı V3.5 Killer daha iyi bir seçenek olacaktır. Aradaki 200 TL farkla çok daha iyi bileşenler bulunmakta. Eğer ben sistem toplamamış olsaydım direk bunu alırdım. Özelleştirme kısmında ise RAM'i 16 GB yaparsanız ve SSD'yi eğer ihtiyacınız varsa yükseltirseniz mükemmel olur. En ağır oyunlarda bile güzel FPS'ler alan sistem LOL'u, tabiri caizse ...(kolayca) kaldırır.

Sistem oldukça güzel gözüküyor ramini 8 arttırıp ekran kartını rx590 yapmayı düşünüyorum ama teknobiyotik kanalını ve sitesini daha önce çok fazla duymadım güvenilir bir site mi çünkü genel olarak bakılınca indirim çok çok fazla gözüküyor

Son düzenleme:
Şimdi bunlar rekabete girdikleri için karşılıklı herşeyi indirime sokuyorlar. Teknobiyotik'ten alışveriş yapmadım ama güvenli sitedir diye tahmin ediyorum. Youtube'da sistem satın alanların videolarına da bakabilirsiniz. Bu arada Teknobiyotik'de kapıda ödeme seçeneği de var. Eğer kullanmak isterseniz. Ha şu var benim bileşenlerimin markası MSI olsun falan derseniz V3.5 sistemi özelleştirin. Nihayetinde burdaki markalar Teknobiyotik'in kendi distribütörü olduğu firmalar olduğu için bolca indirim yapabiliyor. Burada satılan markalar ise Asrock, Palit gibi markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…