Firestorm.x92 Hectopat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 667 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #12 aroundtheoutside dedi: Nerden çıkardınız bunu ? Ben öyle birşey yok diye biliyorum, var ise kusuruma bakmayın farketmemişimdir birde link atarmısınız. Genişletmek için tıkla... Doğru, direk kopyalama yasak, resmin dosya olarak da eklenmesi gerekiyor. Ama mesela ekran görüntüsü veya resim düzenleme yazılımlarında kopyaladığınız resim, (bütün veya parça) buraya yapıştırılırken, otomatik olarak dosya eklemesi yapılıyor.
aroundtheoutside dedi: Nerden çıkardınız bunu ? Ben öyle birşey yok diye biliyorum, var ise kusuruma bakmayın farketmemişimdir birde link atarmısınız. Genişletmek için tıkla... Doğru, direk kopyalama yasak, resmin dosya olarak da eklenmesi gerekiyor. Ama mesela ekran görüntüsü veya resim düzenleme yazılımlarında kopyaladığınız resim, (bütün veya parça) buraya yapıştırılırken, otomatik olarak dosya eklemesi yapılıyor.
ArdaMathers Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #13 Arkadaşlar şurda kavga edip tartışıp gönderimi kirletmeyin gidin mesajda tartışın bunedir ya.
Firestorm.x92 Hectopat Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 667 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #14 ArdaMathers dedi: Arkadaşlar şurda kavga edip tartışıp gönderimi kirletmeyin gidin mesajda tartışın bunedir ya. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın mesaj sistemi normal kullanıcılara kapalı.
ArdaMathers dedi: Arkadaşlar şurda kavga edip tartışıp gönderimi kirletmeyin gidin mesajda tartışın bunedir ya. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın mesaj sistemi normal kullanıcılara kapalı.