4.500 TL'ye işlemci ve RAM önerisi

KaanEemir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an RX550 4 GB ve Ryzen 3 1200 işlemcili bir bilgisayara sahibim ve işlemcim yükseltmeyi düşünüyorum fakat hiçbir fikrim yok ne alabilececeğim konusunda. Bütçem 4-4.5k bir de ek olarak 8 GB bir RAM alacağım. Onunla ilgili de marka önerisi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5500 ve yanında RAM'inizi satıp iyi bir 3200MHz kit. Ek olarak belki ekran kartınızı da satıp bütçeyle birleştirirseniz GTX1060-1650 civarında bir ekran kartı da alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi R5 5600 alabilirsiniz. RAM olarak da alma şansınız varsa 2x8 kit bellek alın. Olmazsa elinizdeki RAM ne ise aynısından alın.
İnternette %55 darboğaz gösteriyor ama

Ryzen 5 5500 ve yanında RAM'inizi satıp iyi bir 3200MHz kit. Ek olarak belki ekran kartınızı da satıp bütçeyle birleştirirseniz GTX1060-1650 civarında bir ekran kartı da alabilirsiniz.
Ya %50 ye yakın darboğaz gösteriyor ama

O tür saçma sapan siteleri kullanmayın. O siteye göre RTX 4090'ı dünya üzerinde besleyebilecek işlemci üretilmedi mesela. R5 5600, 3070'e nasıl %55 darboğaz yapsın arkadaş? Kullanmayın öyle siteleri
Ekran kartım rx550 fakat çevremde bir kaç kişyie sorduğumda onlarda hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söylediler

Ekran kartım rx550 fakat çevremde bir kaç kişyie sorduğumda onlarda hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söylediler
İşlemci ekran kartına göre güçlü ise sıkıntı olmaz. Ve sizin alacağınız işlemciniz sizin kartınızdan 10 tane besleyebilecek güçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…