4.500 TL'ye klavye önerisi

• Konuyu başlatan iGRID
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 107

iGRID

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LOQ 15AHP9-83DX Laptop
İşlemci
AMD Ryzen™ 7 8845HS Processor(Ryzen™ 7 8845HS)
Bellek
1x 16 GB DDR5-5600
Sabit sürücüler
1x 512 GB SSD PCIe
Ekran Kartları
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8GB
Arkadaşlar, anladığım kadarıyla forumdaki çoğu kişi mekanik klavyenin manyetikten iyi olduğunu düşünüyor. Eskiden çok oyun oynardım, hikayeli olsun, online olsun ancak şu anda öyle bir vakit bulamıyorum. Yalnızca bazen arkadaşlarla toplanıp CS2 giriyoruz. Kısacası sizden hem oynarken hem de gündelik üniversite ödev-rapor hazırlayabilmemi sağlayacak bir klavye önerisi istiyorum. Bilgilendirici şekilde yazarsanız da çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, yardımcı olmaya çalışacak herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, anladığım kadarıyla forumdaki çoğu kişi mekanik klavyenin manyetikten iyi olduğunu düşünüyor. Eskiden çok oyun oynardım, hikayeli olsun, online olsun ancak şu anda öyle bir vakit bulamıyorum. Yalnızca bazen arkadaşlarla toplanıp CS2 giriyoruz. Kısacası sizden hem oynarken hem de gündelik üniversite ödev-rapor hazırlayabilmemi sağlayacak bir klavye önerisi istiyorum. Bilgilendirici şekilde yazarsanız da çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, yardımcı olmaya çalışacak herkese.

Boyut tercihin var mı?

Hocam manyetik tabi ki de mekanikden daha iyi ama forumdakiler manyetiğe o kadar para baymanın mantıksız olduğu, ucuz manyetiklerin de kötü olduğunu savunuyorlar.

Boyut tercihin var mı?

Yani şöyle söyleyeyim şu anda laptop klavyesi kullanıyorum %60 çok küçük gelir muhtemelen o yüzden %75 veya %80 idealdir herhalde diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, anladığım kadarıyla forumdaki çoğu kişi mekanik klavyenin manyetikten iyi olduğunu düşünüyor. Eskiden çok oyun oynardım, hikayeli olsun, Online olsun ancak şu anda öyle bir vakit bulamıyorum. Yalnızca bazen arkadaşlarla toplanıp CS2 giriyoruz. Kısacası sizden hem oynarken hem de gündelik üniversite ödev-rapor hazırlayabilmemi sağlayacak bir klavye önerisi istiyorum. Bilgilendirici şekilde yazarsanız da çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, yardımcı olmaya çalışacak herkese.

Yapıştır gitsin hocam pişman olmazsın, eğer bu form faktörü büyük geldiyse Aula F75 versiyonu da var ona da bakabilirsiniz.

Hocam manyetik tabi ki de mekanikden daha iyi ama forumdakiler manyetiğe o kadar para baymanın mantıksız olduğu, ucuz manyetiklerin de kötü olduğunu savunuyorlar.

Tam olarak öyle değil. Manyetik klavyelerin sunduğu özellikler abartıldığı kadar değil sadece. Çoğu giriş seviye ürünlerin hem hissiyatı hem de sesi iyi değil. Ayrıca olası durumda switchler de çok daha pahalı.

Yani şöyle söyleyeyim şu anda laptop klavyesi kullanıyorum %60 çok küçük gelir muhtemelen o yüzden %75 veya %80 idealdir herhalde diye düşünüyorum.

Buna bakabilirsin.

Bütçe esnerse bu da iyi seçeneklerden.

Normalde Furycube F75S 4.800 lira falandı da deli zam yaptılar.

Logitech Mx Keys Mini çok iyi premium bir klavyedir. Bu fiyat bandında düşünebilirsin. Kablosuz arka aydınlatmalı. Logitech kalitesi

Logitech kalitesi diye bir şey yok. O klavyeyle de oyun oynamak zulüm olur.

MCHOSE G75 Pro hakkında fikrin var mı peki hocam. Bu arada öneri için tekrardan teşekkürler değerlendirmeye aldım kesinlikle.

Alabilirsin beğendiysen hocam, güzel ürün.

Tam olarak öyle değil. Manyetik klavyelerin sunduğu özellikler abartıldığı kadar değil sadece. Çoğu giriş seviye ürünlerin hem hissiyatı hem de sesi iyi değil. Ayrıca olası durumda switchler de çok daha pahalı.

Buna bakabilirsin.

Bütçe esnerse bu da iyi seçeneklerden.

Normalde furycube F75s 4.800 lira falandı da deli zam yaptılar.

Logitech kalitesi diye bir şey yok. O klavyeyle de oyun oynamak zulüm olur.

Alabilirsin beğendiysen hocam, güzel ürün.

Çok teşekkürler hocam gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı