4.500 TL'ye Samsung Tab A9'dan daha iyisi var mı?

Öyle yüksek sistem gerektiren oyunlarla işin yoksa, video film izlemek ödev yapmak için vs alacaksan çok çok iyi bir tablet depolaması olsun pili olsun bu paraya en iyisi diyebilirim.

Öyle yüksek sistem gerektiren oyunlarla işin yoksa, video film izlemek ödev yapmak için vs alacaksan çok çok iyi bir tablet depolaması olsun pili olsun bu paraya en iyisi diyebilirim.

Film izlemeyi çok sevmem ödevde yapmam daha çok oyun ve YouTube için alıyorum MLBB ve Brawl Stars gibi tableti çok yormayacak oyunlar oynarım büyük ihtimal.

Sanırım daha iyisi yok bu fiyata.
bu arada sağolun hocam bu hafta içinde sipariş veririm

Film izlemeyi çok sevmem ödevde yapmam daha çok oyun ve YouTube için alıyorum MLBB ve Brawl Stars gibi tableti çok yormayacak oyunlar oynarım büyük ihtimal.

Sen yine de YouTube üzerinden inceleme videolarını izle ama bence bundan iyisini bulamazsn ve işini görür dostum.

Şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…