4.5G Full Çekerken Alınan Hız

S

Silinen üye 80167

Ziyaretçi
Merhaba, size 4.5G üzerinden aldığım hızı paylaşmak istiyorum.

Operatör: Türk Telekom
Sinyal: 5/5 (Sol yukarda full gözüküyor.)
Download: 161 Mbps
Upload: 23 Mbps

Gönül isterdi ki, aldığım ekran görüntüsünü hizliresim'e yükleyip burada paylaşmak. Çok üşeniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki telefonun 4G destekliyordur, 4,5G değil.
Yalnız 4.5G desteklemeseydi sen 161Mbps download hızını zor alırdın. iPhone 6S destekliyor. 4.5G sözü tüklere ait olduğu için de hiçbir firma şu anlık gelip "4.5G" yazmıyor. LTE yazıyor.

LTE 4G oluyor. 4,G LTE Advanced. iPhone 6S'in modemi bildiğim kadarıyla Cat 6. İndirme hız sınırını bilmiyorum. Baz istasyonuyla da alakalı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
LTE 4G oluyor. 4,G LTE Advanced. iPhone 6S'in modemi bildiğim kadarıyla Cat 6. İndirme hız sınırını bilmiyorum. Baz istasyonuyla da alakalı olabilir.
Dostum, 4G olsaydı 161Mbps download alabilir miydin?

Türk Telekom açıklama yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Apple

ModelMaksimum hız
iPhone 6Cat.4 150 Mbit/s
iPhone 6 PlusCat.4 150 Mbit/s
iPhone 6SCat.6 300 Mbit/s
iPhone 6S PlusCat.6 300 Mbit/s
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
İsterseniz Amerika'da test yapın, isterseniz burada, telefonda LTEA yazmayacaktır. Hatlar ve telefon LTE Advanced destekliyorsa üst düzey hız LTE'den daha yüksek hız alırsınız. 4.5G diye bir şey yok, LTE demek 4G demektir, LTE Advanced teknolojisi de 4G'dir. Bana güvenmediyseniz, Wikipedia'ya güvenebilirsiniz sanırım.

'LTE-Advanced sistemi, 4G LTE sistemi üzerine kurulu bir teknolojidir. Bazı operatörler bu sistemi 4.5G olarak lanse etmeye çalışsa da LTE-Advanced bir 4G sistemidir.
LTE ile farkı, LTE-Advanced'in 2 tane taşıyıcıyı birleştirip 300/450 Mbps hızına ulaşılabilmesidir.'

Xperia Z5 kullanıyorum ve şuana kadar maksimum 50 MBit/s hıza ulaştım. Xperia Z5 Cat 6 kullanıyordu diye hatırlıyorum, bundan kaynaklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…