G gkngz Yoctopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Kasım 2023 #1 4.5 G ile SMS gönderiyorum ama bende gönderilmedi olarak görünüyor ve 3-4 kez gidiyor karşı tarafa. 3G ile gönderince normal gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
4.5 G ile SMS gönderiyorum ama bende gönderilmedi olarak görünüyor ve 3-4 kez gidiyor karşı tarafa. 3G ile gönderince normal gidiyor.
Scorpio55 Kilopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 835 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 iPhone kullanıyorsan iMessage'ı devredışı bırakmayı deneyebilirsin. Android tarafını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
OSASTHEMAN Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 gkngz dedi: 4, 5G ile SMS gönderiyom ama bende gönderilmedi olarak görünüyor ve 3-4kez gidiyor karşı tarafa, 3G ile gönderince normal gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sende 3G de kullan dostum şehirlerde cok fark etmez internet biraz yavaslar o kadar teledon tuşlamasından *#*#4636#*#* yap telefon bilgileri yazar oraya bas genellikle LTE only olur onu wcdma only yap sadece 3G de calısır. Artı 0 Eksi
gkngz dedi: 4, 5G ile SMS gönderiyom ama bende gönderilmedi olarak görünüyor ve 3-4kez gidiyor karşı tarafa, 3G ile gönderince normal gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sende 3G de kullan dostum şehirlerde cok fark etmez internet biraz yavaslar o kadar teledon tuşlamasından *#*#4636#*#* yap telefon bilgileri yazar oraya bas genellikle LTE only olur onu wcdma only yap sadece 3G de calısır.