Arkadaşlar bulunduğum evde Turk Telekom 4.5 G çekiyor ama Türkcell 4.5 G çeker mi? Bunu öğrenmenin yolu var mıdır? Süperbox almak istiyorum o yüzden soruyorum.
Tüm operatörler için ayrıntılı mobil internet kapsama haritalarını keÅfedin. Bölgenizdeki ve dünya çapındaki 2G, 3G, 4G, 5G ve fiber kullanılabilirliÄini kontrol edin.
www.nperf.com
Kontrol edin. Daha sonra müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz.
Tüm operatörler için ayrıntılı mobil internet kapsama haritalarını keÅfedin. Bölgenizdeki ve dünya çapındaki 2G, 3G, 4G, 5G ve fiber kullanılabilirliÄini kontrol edin.
Bu soruyu bize değilde, daha çok kendine sormalısın bence. Superbox'tan ne beklediğine bağlı. Hiç altyapın yoksa (Superbox başvuru yapmadan önce Millenicom, TürkNet ve NetSpeed üzerinden her birinden teker teker yine de altyapını bir sorgulat) ve ben bu parayı her ay çatır çatır öderim, hizmetii alırım, fazla online oyun oynamadığım için pingi de dert etmem diyorsan, kesinlikle alabilirsin.
Ancak ping'i dert eden biri isen, ani hız düşüşlerini dert eden biri isen, Superbox üzebilir. Tabii bölgene göre de bu durum değişebilir. Benim bulunduğum bölgede beni pek üzmedi bu zamana kadar. Son 2 ay içerisinde yavaş yavaş üzmeye başlamıştı ki, VDSL2 altyapısı gelmiş bölgeme. Şans böyle bir şey işte.