M MTSDiscordia Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #1 Hattım da, telefonum da uyumlu olmasına rağmen LTE'yi aktif edince şebeke sorunu oluyor. 3G'de hiç sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2018
Hattım da, telefonum da uyumlu olmasına rağmen LTE'yi aktif edince şebeke sorunu oluyor. 3G'de hiç sıkıntı yok.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2018 #2 Şebeke sorunu derken şebeke gücünün düşmesinden bahsediyorsanız bu normal.
M MTSDiscordia Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #3 IşQlı MşQlı dedi: Şebeke sorunu derken şebeke gücünün düşmesinden bahsediyorsanız bu normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl normal?
IşQlı MşQlı dedi: Şebeke sorunu derken şebeke gücünün düşmesinden bahsediyorsanız bu normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl normal?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 28 Ocak 2018 #4 LTE devreye girince illa şebeke tam çekmesi gibi bir durum yok. LTE anteni ve alıcısı farklı olduğu için sinyal farkı olabilir.
LTE devreye girince illa şebeke tam çekmesi gibi bir durum yok. LTE anteni ve alıcısı farklı olduğu için sinyal farkı olabilir.
M MTSDiscordia Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #5 painkiller dedi: LTE devreye girince illa şebeke tam çekmesi gibi bir durum yok. LTE anteni ve alıcısı farklı olduğu için sinyal farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... Speedtest yapınca 9mbps download hızı çıkıyor başkalarında ise 40lara kadar çıkıyor bu.
painkiller dedi: LTE devreye girince illa şebeke tam çekmesi gibi bir durum yok. LTE anteni ve alıcısı farklı olduğu için sinyal farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... Speedtest yapınca 9mbps download hızı çıkıyor başkalarında ise 40lara kadar çıkıyor bu.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 28 Ocak 2018 #6 Bulunduğunuz bölgede mi bu fark oluyor yoksa başka yerlerde mi?
M MTSDiscordia Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2018 #7 painkiller dedi: Bulunduğunuz bölgede mi bu fark oluyor yoksa başka yerlerde mi? Genişletmek için tıkla... Hattımı yeni 4.5G yaptım cuma günü ilk defa aktif ettim 4.5G yi sonuç bu. Yani başka yerlerde fırsatım olmadı bakmaya.
painkiller dedi: Bulunduğunuz bölgede mi bu fark oluyor yoksa başka yerlerde mi? Genişletmek için tıkla... Hattımı yeni 4.5G yaptım cuma günü ilk defa aktif ettim 4.5G yi sonuç bu. Yani başka yerlerde fırsatım olmadı bakmaya.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2018 #8 MTSDiscordia dedi: Hattımı yeni 4.5G yaptım cuma günü ilk defa aktif ettim 4.5G yi sonuç bu. Yani başka yerlerde fırsatım olmadı bakmaya. Genişletmek için tıkla... Denediğiniz yere göre değişebilir. Sonuçta her yerden aynı çekmesi gibi bir durum yok. Dediğim gibi gayet normal.
MTSDiscordia dedi: Hattımı yeni 4.5G yaptım cuma günü ilk defa aktif ettim 4.5G yi sonuç bu. Yani başka yerlerde fırsatım olmadı bakmaya. Genişletmek için tıkla... Denediğiniz yere göre değişebilir. Sonuçta her yerden aynı çekmesi gibi bir durum yok. Dediğim gibi gayet normal.
M MTSDiscordia Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #9 IşQlı MşQlı dedi: Denediğiniz yere göre değişebilir. Sonuçta her yerden aynı çekmesi gibi bir durum yok. Dediğim gibi gayet normal. Genişletmek için tıkla... Genelde tam çekmiyor ama telefonda bir sorun yoktur değilmi? Yoksa 3G dede çekmemesi lazım galiba?
IşQlı MşQlı dedi: Denediğiniz yere göre değişebilir. Sonuçta her yerden aynı çekmesi gibi bir durum yok. Dediğim gibi gayet normal. Genişletmek için tıkla... Genelde tam çekmiyor ama telefonda bir sorun yoktur değilmi? Yoksa 3G dede çekmemesi lazım galiba?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 29 Ocak 2018 #10 Yok böyle bir şey için telefonda sorun var mı diye düşünmeyin. Bulunduğunuz bölgedeki sinyal kalitesi daha çok etkilidir bu durum için. Bazen sokaklar bile fark edebiliyor sinyal açısından.
Yok böyle bir şey için telefonda sorun var mı diye düşünmeyin. Bulunduğunuz bölgedeki sinyal kalitesi daha çok etkilidir bu durum için. Bazen sokaklar bile fark edebiliyor sinyal açısından.