maqqab Kilopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 117 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek JÖH 12 Nisan 2019 #1 Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PUBG oynuyorum internet altyapısı olmadığından dolayı Turkcell2den 4.5G VINN wifi aldım. Tüm oyunlarda pingliyim PUBG'de 110 120 arası ping oluyor devamlı bir çözüm bir ekstra ayar falan var mı? Kullandığım ürün/modem: Ürün Linki Hız Testi:
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PUBG oynuyorum internet altyapısı olmadığından dolayı Turkcell2den 4.5G VINN wifi aldım. Tüm oyunlarda pingliyim PUBG'de 110 120 arası ping oluyor devamlı bir çözüm bir ekstra ayar falan var mı? Kullandığım ürün/modem: Ürün Linki Hız Testi:
O OgzhnGL Kilopat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #2 Turktelekom 4.5 g'de de ayni sorun var, ping ayni civarlarda.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #3 Keşke Superbox alsaydın Vınn Wifi'de ping oluyor baya ama Superbox çok daha stabil.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #4 dogant dedi: Keşke Superbox alsaydın Vınn Wifi'de ping oluyor baya ama Superbox çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Pahalı.
dogant dedi: Keşke Superbox alsaydın Vınn Wifi'de ping oluyor baya ama Superbox çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Pahalı.
maqqab Kilopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 117 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek JÖH 15 Nisan 2019 #5 dogant dedi: Keşke Superbox alsaydın Vınn Wifi'de ping oluyor baya ama Superbox çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Cihazmı önemli data hattı mı?
dogant dedi: Keşke Superbox alsaydın Vınn Wifi'de ping oluyor baya ama Superbox çok daha stabil. Genişletmek için tıkla... Cihazmı önemli data hattı mı?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2019 #6 Hakan_SS dedi: Pahalı. Genişletmek için tıkla... 50 GB ile aynı ücrete 10 MPS sınırsız paketi var. maqqab dedi: Cihazmı önemli data hattı mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz önemli hocam. Çekim gücü çok daha iyi Sıiuperbox cihazın, bir de bölge önemli baz istasyonunda yoğunluk olmamalı.
Hakan_SS dedi: Pahalı. Genişletmek için tıkla... 50 GB ile aynı ücrete 10 MPS sınırsız paketi var. maqqab dedi: Cihazmı önemli data hattı mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz önemli hocam. Çekim gücü çok daha iyi Sıiuperbox cihazın, bir de bölge önemli baz istasyonunda yoğunluk olmamalı.