4-6 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4000-6000₺

Kaliteli bir VA panel kullanıyor, dizi film veya hikayeli oyunlarda çok daha güzel oluyor siyahlar tam siyah gözüktüğü için. Lenovo'yu almıştım iade ettim, az önce tekrar aldım.

Kaliteli bir VA panel kullanıyor, dizi film veya hikayeli oyunlarda çok daha güzel oluyor siyahlar tam siyah gözüktüğü için. Lenovo'yu almıştım iade ettim, az önce tekrar aldım.
Kalitelidir bir fast IPS panel kaliteli bir VA panele tercih edilir bence. Tabiki tercih meselesi. Hayırlı olsun size.

Kalitelidir bir Fast IPS panel kaliteli bir VA panele tercih edilir bence. Tabii ki tercih meselesi. Hayırlı olsun size.

Sağ olun, kaliteli VA panele tercih edilebileceğini düşünmüyorum. IPS paneller daha çok rekabetçi oyunlar için tepki süreleri VA ya göre genelde düşük oldukları için tercih edilmeli bence. Çoğu kişi ıps>va diyor ama kaliteli VA paneller IPS panellerden çok daha iyiler dizi film, hikaye vb. konusunda.

Araştırırken bu monitöre denk geldim. Eğitim indirim programı dahilinde 6.564,00₺ oluyor. Belirtmiş olduğum bütçenin üstünde ancak diğer monitörler ile kıyaslayınca sizce bütçeyi aşmaya değer özellikler taşıyor mu?
Ek olarak böyle bir seçeneğe de denk geldim.

Son düzenleme:
Bu fiyat bandında her monitörün bir problemi var. Hangisinin kronik hatası yoksa onu seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…