Merhaba konuma yazdığın mesaj üzerine geldim. ASUS monitörü şu anda kullanıyorum ve memnunum. Lenovo Legion R25F-30 modelini ben tercih etmedim. Çünkü VA panel. Attığın diğer monitörlerle ASUS hemen hemen aynı özelliklere sahip burada marka seçimi yapman gerekiyor gibi duruyor.
Kaliteli bir VA panel kullanıyor, dizi film veya hikayeli oyunlarda çok daha güzel oluyor siyahlar tam siyah gözüktüğü için. Lenovo'yu almıştım iade ettim, az önce tekrar aldım.
Kaliteli bir VA panel kullanıyor, dizi film veya hikayeli oyunlarda çok daha güzel oluyor siyahlar tam siyah gözüktüğü için. Lenovo'yu almıştım iade ettim, az önce tekrar aldım.
Sağ olun, kaliteli VA panele tercih edilebileceğini düşünmüyorum. IPS paneller daha çok rekabetçi oyunlar için tepki süreleri VA ya göre genelde düşük oldukları için tercih edilmeli bence. Çoğu kişi ıps>va diyor ama kaliteli VA paneller IPS panellerden çok daha iyiler dizi film, hikaye vb. konusunda.
Araştırırken bu monitöre denk geldim. Eğitim indirim programı dahilinde 6.564,00₺ oluyor. Belirtmiş olduğum bütçenin üstünde ancak diğer monitörler ile kıyaslayınca sizce bütçeyi aşmaya değer özellikler taşıyor mu?