4-6 bin TL'ye RTX 4060 Ti sisteme monitör tavsiyesi

Bütçe
6000

omeryt13

Decapat
Daha fazla  
Sistemim.
Ekran kartı: RTX 4060 Ti 16 GB.
İşlemci: i5 13400F.
RAM: Goodram 16 GB 3200 MHz RAM.
Eski bir monitörü şu an dönüştürücü ile kullanıyorum ve yeni bir monitör almak istiyorum. Sistemim 2K destekler mi yoksa 1080p almam daha mı iyi olur.
Bütçem: 4 bin ile 6 bin arası.

Sistemim.
Ekran kartı: RTX 4060 Ti 16 GB.
İşlemci: i5 13400F.
RAM: Goodram 16 GB 3200 MHz RAM.
Eski bir monitörü şu an dönüştürücü ile kullanıyorum ve yeni bir monitör almak istiyorum. Sistemim 2K destekler mi yoksa 1080p almam daha mı iyi olur.
Bütçem: 4 bin ile 6 bin arası.
Hocam elinizde bir canavar var ve siz 2k desteklememesinden mi korkuyorsunuz?

1080p de hangi monitörleri önerirsiniz.

Renklerinin canlı olmasını ve ghostingin az olmasını tercih ederim sonuçta bir kere alacağız.

1660 Ti'li sistemde 2K oyun oynatıyorum hem de akıcı tabii ki seninki de bayağı oynatır

Sizce 1080p de 27 inç sıkıntı çıkarır mı görüntü açısından.
Kişiden kişiye göre değişiyor o. Misal beni rahatsız etmemişti 1 haftalık deneyimimde. Ama bazılarıda pixel sayıyorum falan filan ediyor, bilemem. Deneyip görmelisin.

1660 Ti'li sistemde 2K oyun oynatıyorum hem de akıcı tabii ki seninki de bayağı oynatır
Hiç oyun oynatmaz değil zaten, güncel ve ilerisi için çıkacak oyunlarda problem yaşatır, bu adam illa ki grafik yükseltmek isteyecek.

Medimarkt vatan gibi yerlerde deneyebiliyor muyuz ürünleri telefon gibi ona göre bir gün gidip deneme yapayım.

2K için bu bütçelerde hangi monitörler bildiğiniz var mı?
MediaMark'ta deneyebiliyordun galiba, tam da bilmiyorum. Şu monitör var ama ne kadar güvenilir muamma, yeni konu açıp bilgi alabilirsiniz . Haricinde 6 bine 2K monitör yok doğru düzgün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı