Fiyat önemli değil el boyutlarına takılmıyorum, oyuncu FPS oyunları için arıyorum hatta fiyat belirleyeyim bütçe 4000 ila 7000 olsun, şimdiden teşekkürler.
Fiyat önemli değil el boyutlarına takılmıyorum, oyuncu FPS oyunları için arıyorum hatta fiyat belirleyeyim bütçe 4000 ila 7000 olsun, şimdiden teşekkürler.
En ucuz Logitech G PRO X Superlight Hero Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight Hero Siyah Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.648,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ya benim farelerim hep 1000Hz yani 4000 alırsam ne fark edecek merak ediyorum doğrusu FPS oyunlarında tepki süresi önemli o yüzden dungle olmasını isterim yani.
Ya benim farelerim hep 1000Hz yani 4000 alırsam ne fark edecek merak ediyorum doğrusu FPS oyunlarında tepki süresi önemli o yüzden dungle olmasını isterim yani.
Hocam dediğim gibi içinden çıkıyor dongle baktığım kadarıyla. Büyük ihtimalle bir fark hissetmeyeceksiniz bu arada . Hissedersenizde psikolojik olacağını düşünüyorum.