4-7 bin TL Logitech veya Razer mouse önerisi

MSHD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K
Fiyat önemli değil el boyutlarına takılmıyorum, oyuncu FPS oyunları için arıyorum hatta fiyat belirleyeyim bütçe 4000 ila 7000 olsun, şimdiden teşekkürler.

Fiyat önemli değil el boyutlarına takılmıyorum, oyuncu FPS oyunları için arıyorum hatta fiyat belirleyeyim bütçe 4000 ila 7000 olsun, şimdiden teşekkürler.

Viper V3 Pro en mantıklı seçenek bütçenizde.

V3 Pro da dungle aldığım zaman Logitech ile aynı Hz veriyor değil mi?
Dongle içinde geliyor hocam baktığım kadarıyla. Bence Hz konusuna o kadarda takılmayın çünkü o kadarda takınılcak bir şey değil.

Dongle içinde geliyor hocam baktığım kadarıyla. Bence Hz konusuna o kadar da takılmayın çünkü o kadar da takınılacak bir şey değil.

Ya benim farelerim hep 1000Hz yani 4000 alırsam ne fark edecek merak ediyorum doğrusu FPS oyunlarında tepki süresi önemli o yüzden dungle olmasını isterim yani.

Ya benim farelerim hep 1000Hz yani 4000 alırsam ne fark edecek merak ediyorum doğrusu FPS oyunlarında tepki süresi önemli o yüzden dungle olmasını isterim yani.

Hocam dediğim gibi içinden çıkıyor dongle baktığım kadarıyla. Büyük ihtimalle bir fark hissetmeyeceksiniz bu arada . Hissedersenizde psikolojik olacağını düşünüyorum.

G PRO X Superlight 2 en iyi tercih olacaktır emin ol.

G PRO X Superlight 2 en iyi tercih olacaktır emin ol.

Tercihim logitceh olacak gibi fiyatı Razer'dan daha uygun herkesin cevapları için teşekkür ederim iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…