4.700 TL'ye ikinci el RX6600 ekran kartı alınır mı?

Arkadaşın dediği gibi SAM kapattıktan sonra sorun çözülmüş. WattMan zaten bir hata değil, bunu bu forumda bir çok kez yazdım. Donanımınızda bir problem olduğunda ekran kartı kendini koruma amaçlı tüm ayarlarını sıfırlıyor, bunada WattMan diyordu. Son driver güncellemelerinde bu durum ortadan kalktı. Artık WattMan hatası vermiyor, sadece ayarların sıfırlandığını söylüyor. Kısacası bir şeyler ters ise ekran kartı kendini sıfırlıyor, o kadar. Eğer çok fazla kendini sıfırlarsa bu durum bileşenlerinizle alakalıdır (RAM, Anakart vs.). Ya da ekran kartının kendisi bozuktur. Garantiye gönderirsin yenisini alırsın. O yüzden dedim zaten garantisinin bitmiş olması kötü olmuş diye. Çünkü kartta problem çıkarsa garantiye gönderemeyecek.

Konu attım WattMan yaşayan var 6700XT serisinde.
Olabilir, birisi yaşadı diye her kullanıcı da yaşayacak değil. Ben şu an RX6600 kullanıyorum. Canavar gibi kart Wattman vs almıyorum. Bileşen kalitesi iyi olduğu sürece wattman hatası almazsın.

İkinci elde nasıl garantiye yollayacak?

İkinci elde nasıl garantiye yollayacak?
Nasıl nasıl yollayacak? Arayacak satıcıyı, diyecek kardeşim benim kartım var garantiye yollamak istiyorum onlarda sana tamam kargola gönder diyecekler. Kutuyla faturayla kargolayacaksın adamlara kartı. Onlarda servise götürüp inceletecekler. Servis bir probleme rastlarsa değişim ya da iade yapacak.

Herkes bunu yapmaz sattıktan sonra telefonunu açmayan insanlar var bu riske değmez.

NVIDIA çok daha iyi stabil ve DLSS teknolojisi var ve RTX teknolojisi var.

RTX diye bir teknoloji yok. RTX kartın adı. Teknolojinin adı RT yani Ray Tracing. Sanki RT açabilecek 2060 ile. DLSS açsa bile RX 6600 iki kat FPS alacak. RX 6000 serisinde stabilizasyon sorunu da yok.

Herkes bunu yapmaz sattıktan sonra telefonunu açmayan insanlar var bu riske değmez.
Elinde garanti belgen varken kim sana neden telefon açmasın? Ben satın aldığı adama ulaşacak demiyorum, satıcıya ulaşacak diyorum. Garantiyi veren firmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…