4+4 RAM mi daha uygun yoksa sadece 8 GB mi ileride yukseltebilirim tam emin değilim. Şu an 4+4 kullanıyorum. Soğutucusu yok performans olarak hangisi 12 GB olarak da performansi iyi olur mu?
MHz değerleri aynı ise sorun olmaz farklı markalardan dolayı problem yaşadığımı hatırlamıyorum, yine de alacağınız ürün ile elinizde bulunan ürün için 'uyumlu mu?' adı altında konu açmanız iyi olur az da olsa uyumsuzluk olabiliyor.
MHz değerleri aynı ise sorun olmaz farklı markalardan dolayı problem yaşadığımı hatırlamıyorum, yine de alacağınız ürün ile elinizde bulunan ürün için 'uyumlu mu?' adı altında konu açmanız iyi olur az da olsa uyumsuzluk olabiliyor.
Her 2 farklı RAM uyuşmaz.
Sadece MHz aynı diye uyuşacağı anlamına gelmez.
MHz'den ziyade bir sürü değer var. İnce detaylar.
Anakartın destekliyor mu sorusu en büyük faktör zaten.
Biz burada uyuşuyor desek bile uyuşmayabilir. Bu biraz da deneme-yanılma yöntemiyle çözülebilecek bir durum.
Nasıl oluyormuş o? hem laptopum'da hem kasamda iki farklı RAM kullandım, MHz değeri farklı bile kullandım, bence konu sahibi bu uyuşma konusu için farklı bir başlık açsın.
Nasıl oluyormuş o? hem laptopum'da hem kasamda iki farklı RAM kullandım, MHz değeri farklı bile kullandım, bence konu sahibi bu uyuşma konusu için farklı bir başlık açsın.
Nasıl oluyormuş o? Hem Laptopum'da hem kasamda iki farklı RAM kullandım, MHz değeri farklı bile kullandım, bence konu sahibi bu uyuşma konusu için farklı bir başlık açsın.