4.800 TL monitör önerisi

Bütçe
4800
255F ile farki nedir? Bir de herhangi bir kronik sorunu olur var mi İtopya'dan hiç alişveriş yapmadim ölü pixel cikarsa nasıl iade edeceğim.

Daha iyi bir monitör. Renkleri daha iyi veriyor daha fazla veriyor. İade talebi oluşturacaksınız bu kadar basit. Diğer sitelerde nasılsa İtopya'da öyledir büyük ihtimal.

Peki bu mu yoksa MSI mi çünkü 1 kere alacağım daha da alma firsatim yok.

Son 1 haftadır bu 2 modeli takip ediyorum. Ben de alacağım. Çoğu kişi Philips al dedi o yüzden bekliyorum ben fiyatının biraz düşmesini ama anladığım kadarıyla bu 2 model de bu fiyat bandında rakiplerinden ayrılıyor.

neden peki sizce ? Yukarıda yazdığım gibi bu 2 model arasında philipsi önerdilerde.

Son 1 haftadır bu 2 modeli takip ediyorum. Ben de alacağım. Çoğu kişi Philips al dedi o yüzden bekliyorum ben fiyatının biraz düşmesini ama anladığım kadarıyla bu 2 model de bu fiyat bandında rakiplerinden ayrılıyor.

Neden peki sizce? Yukarıda yazdığım gibi bu 2 model arasında Philips'i önerdilerde.

Philips büyük ihtimal uzun bir süre indirime girmez çünkü 9 şubatda 4200e düşmüş keşke o sira alacak param olsaydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı