4.800 TL monitör seçimi

ekleyeceğiniz bir şey yok ise karar verme aşamasına geçeyim hocam

Ekleyeceğiniz bir şey yok ise karar verme aşamasına geçeyim hocam

Tek bir negatif tarafını gördüm dediğim gibi oda yazılımın ayarları yaparken saçmalaması ama yine de yapması. Başka hiçbir eksisini görmedim. HDMI kablosu ile geliyor G-Sync için DisplayPort kablosu almanız lazım haberiniz olsun.

elimde bir tane msi marka 2k va panel 27 inç monitörüm var. onun dp unu kullanırım belli süre. birazdan alacam inşallah

Neden o monitörden başka monitöre geçmek istiyorsunuz? Renkler ve ghosting için mi?
yok hocam bence oda çok iyi. ama fps oyunlarında 27 inç ekran çok büyük geliyor. ayrıca o curved . 2. ekran olarak ips ve 23 24 inç istiyom ondan

yok hocam bence oda çok iyi. ama fps oyunlarında 27 inç ekran çok büyük geliyor. ayrıca o curved . 2. ekran olarak ips ve 23 24 inç istiyom ondan
Yani eğer sebep bu ise ve bütçeniz aşırı bol değilse almak biraz israf olur. 2.4k ya 75hz ips 24 inç ekranlar var amazonda. karar sizin.

Yani eğer sebep bu ise ve bütçeniz aşırı bol değilse almak biraz israf olur. 2.4k ya 75hz ips 24 inç ekranlar var amazonda. karar sizin.
şimdi aslında şöyle hocam. ekran kartım 3070. şuanda 2k oynatıyor ama zamanla oynatamıcak. o yüzden şimdiden 1080p ekran alayım . cs go oynuyom baya. 2k 27 inç ekranda oynaması sarmıyor cidden. almışken iyi alıp geleceğe yatırım yapmak mantıklı değil mi ?

Yani oda mantıklı bir sebep. Siz bilirsiniz. Ek olarak söyleyeyim G24-F2 de CS:GO cidden güzel oynanıyor.

O zaman daha da alasım geldi. Alıyorum vakit kaybetmeden. İnşallah yakın zamanda indirime girmez

Yani isterseniz biraz bekleyin, yakın zamanda ani bir fiyat artışı olacağını sanmıyorum en fazla 100TL falan zam gelir. Sonra indirime girince pişman olmak üzücü olur. Hatta bu monitörden önce Amazon'dan bir ASUS monitör almıştım sonra bunun indirime girdiğini görünce eski monitörü Amazon 1 ay koşulsuz iadesini kullanıp iade ettim ve borç alıp bu monitörü aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…