kmlemr Decapat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 4 tane 1GB ekran kartı ile mining yapılır mı? Hangi coin kazılır?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.418 Çözümler 108 9 Ekim 2023 #2 Elektirik giderin olacak mı?
casrowphantom Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #3 kmlemr dedi: 4 tane 1GB ekran kartı ile mining yapılır mı? Hangi coin kazılır? Genişletmek için tıkla... O mining devrinden pandemi döneminde parayı kazanan kazandı o tren çoktan kaçtı ayrıca toplasan 4 GB VRAM ile günü çıkaramazsın.
kmlemr dedi: 4 tane 1GB ekran kartı ile mining yapılır mı? Hangi coin kazılır? Genişletmek için tıkla... O mining devrinden pandemi döneminde parayı kazanan kazandı o tren çoktan kaçtı ayrıca toplasan 4 GB VRAM ile günü çıkaramazsın.
kmlemr Decapat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #4 casrowphantom dedi: O mining devrinden pandemi döneminde parayı kazanan kazandı o tren çoktan kaçtı ayrıca toplasan 4 GB VRAM ile günü çıkaramazsın. Genişletmek için tıkla... Öyle hobi amaçlı yapmak istiyorum hiç mi olmaz
casrowphantom dedi: O mining devrinden pandemi döneminde parayı kazanan kazandı o tren çoktan kaçtı ayrıca toplasan 4 GB VRAM ile günü çıkaramazsın. Genişletmek için tıkla... Öyle hobi amaçlı yapmak istiyorum hiç mi olmaz
casrowphantom Femtopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #5 kmlemr dedi: Öyle hobi amaçlı yapmak istiyorum hiç mi olmaz. Genişletmek için tıkla... Hobi amaçlı ekran kartını öldürmeyi göze alıyorsan yap ne diyeyim.
kmlemr dedi: Öyle hobi amaçlı yapmak istiyorum hiç mi olmaz. Genişletmek için tıkla... Hobi amaçlı ekran kartını öldürmeyi göze alıyorsan yap ne diyeyim.
kmlemr Decapat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #6 casrowphantom dedi: Hobi amaçlı ekran kartını öldürmeyi göze alıyorsan yap ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... 1GB 4 tane zaten ölse ne olacak az çok gelir olsun yeter ölümü yani hangi sistemde hangi coin olması lazım
casrowphantom dedi: Hobi amaçlı ekran kartını öldürmeyi göze alıyorsan yap ne diyeyim. Genişletmek için tıkla... 1GB 4 tane zaten ölse ne olacak az çok gelir olsun yeter ölümü yani hangi sistemde hangi coin olması lazım
7 713447 Picopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 860 Çözümler 7 12 Ekim 2023 #7 En az 6gb olması gerekiyor. O kartlarla anca Pigeoncoin falan kazarsın kazancın olmaz.