Ertan717 Hectopat Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 26 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #1 Selamlar yeni siste topladığım için eski sistem parçalarını satıyorum. 4 adet 1gb Kingston ddr2 800mhz cl6 ram sorunsuz çalışmaktadır. Fiyat = 60TL
Selamlar yeni siste topladığım için eski sistem parçalarını satıyorum. 4 adet 1gb Kingston ddr2 800mhz cl6 ram sorunsuz çalışmaktadır. Fiyat = 60TL
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #2 İlanlarınızın başına [Satılık] şeklinde başlık atarsanız daha anlaşılır olur.
Ertan717 Hectopat Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 26 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #3 Tamamdır. Bilgilendirme için Teşekkürler. Silinen üye dedi: İlanlarınızın başına [Satılık] şeklinde başlık atarsanız daha anlaşılır olur. Genişletmek için tıkla... Konunun başlığını nasıl düzeltebilirim ? Konuyu yeniden mi açmam gerek ? Başlık düzenlemesini göremedim de sadece açtığım konuyu düzenliyor.
Tamamdır. Bilgilendirme için Teşekkürler. Silinen üye dedi: İlanlarınızın başına [Satılık] şeklinde başlık atarsanız daha anlaşılır olur. Genişletmek için tıkla... Konunun başlığını nasıl düzeltebilirim ? Konuyu yeniden mi açmam gerek ? Başlık düzenlemesini göremedim de sadece açtığım konuyu düzenliyor.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #4 Başlığı düzeltemezsiniz. Yöneticiler fark ettiğinde düzeltirler.