4 adet RAM takılı ama 2 adet çalışıyor

cozz

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarım da 4 tane RAM takılı ama 2 tanesi çalışıyor gözüküyor. Tek tek denediğimde hepsi çalışıyor. Önceden açtığım bir konuda işlemci desteklemiyor denilmişti ama internette 4x4 olarak aynı benim sistem gibi kullananlar var. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Anakart: ASUS CG8580.

Dosya Ekleri

• b1.PNG
    33,2 KB · Görüntüleme: 88
  • b2.PNG
    45,3 KB · Görüntüleme: 88
  • v3.PNG
    77,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:

Birkaç şey var ya 2'sini takamıyorsun ya da anakartında sıkıntı var bir de RAM'lerin uyumlu olması 2'si uyumlu olup 2'si olmayabilir beşki uyumlu olduklarına emin misin RAM'ler uyumluysan ve doğru takıyorsan anakartında sıkıntı vardır büyük ihtimal veya direk RAM slotların sıkıntılı bir bilgisayarcıya götür en azından sorunun ne olduğunu anlarsın.

RAM slotları sağlam. RAM'lerin hepsi aynı ve ASUS kasayı satarken zamanında böyle satmış yani uyumlu olması lazım. RAM'leri de zamanında yerlerini oynadım ama hiçbir değişiklik olmadı. Cidden mantıklı bir açıklamasını bulamadım bu olayın.

Bende bulamadım şimdi düz anakart sıkıntısı desek PC de bir sıkıntı yok sadece değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…