UmutR25 Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 Herkese teşekkür arkadaşlar ArthurMorgan33 dedi: O fiyata çok rahat 5 alırsınız, efsane konsolla iletişime geçmenizi tavsiye ederim ben oradan almıştım çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Efsane konsolla iletişime geçtim dediğiniz gibi ikinci el ps4 pro almayı düşünüyorum sizce alayım mı? Son düzenleme: 6 Temmuz 2025
Herkese teşekkür arkadaşlar ArthurMorgan33 dedi: O fiyata çok rahat 5 alırsınız, efsane konsolla iletişime geçmenizi tavsiye ederim ben oradan almıştım çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Efsane konsolla iletişime geçtim dediğiniz gibi ikinci el ps4 pro almayı düşünüyorum sizce alayım mı?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #12 UmutR25 dedi: Herkese teşekkür arkadaşlar. Efsane konsolla iletişime geçtim dediğiniz gibi ikinci el PS4 Pro almayı düşünüyorum sizce alayım mı?Eki Görüntüle 2528710 Genişletmek için tıkla... PS4 Pro bile olsa alınmaz, 2. el PS5'ler 17-18 bandında olması lazım onlara bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Instagram sayfasında ara sıra indirimler oluyor orayı da takip edebilirsiniz.
UmutR25 dedi: Herkese teşekkür arkadaşlar. Efsane konsolla iletişime geçtim dediğiniz gibi ikinci el PS4 Pro almayı düşünüyorum sizce alayım mı?Eki Görüntüle 2528710 Genişletmek için tıkla... PS4 Pro bile olsa alınmaz, 2. el PS5'ler 17-18 bandında olması lazım onlara bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca Instagram sayfasında ara sıra indirimler oluyor orayı da takip edebilirsiniz.
UmutR25 Femtopat Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #13 Arkadaşlar ben bulamadımda ikinci el bir PlayStation 5 linki atar mısınız iki konsollu olsun lütfen varsa
Arkadaşlar ben bulamadımda ikinci el bir PlayStation 5 linki atar mısınız iki konsollu olsun lütfen varsa