4 ay çalışarak hemşirelik tutar mı?

RepePepe

Hectopat
Arkadaşlar selam, 2 yıl sonra anlık kararla okumaya karar verdim. 22 yaşındayım.
Temelim kötü, son 1 haftadır çalışıyorum.
Ben bu işlerden anlamıyorum sınav konusunda bu nedenle hemşirelik bölümü okuyacağım, en kötü net ve en fazla kaç net yapmam gerek TYT ve AYT'de? Açıklar mısınız? Ayrıca Türkçe mat vb netleri söyler misiniz? Şimdi 4 ay günde 10 saat çalışsam yeterli midir bir de?

Son düzenleyen: Moderatör:

Temelin kötüyse hemşirelik kazanman çok zor ama temelinin nasıl olup olmadığına karar vermeden önce bence bir deneme sınavı çözmen gerek süre de tutarsın matematik ve fen ortalama 10 netin altında çıkarsa o zaman durumunun kötü olup olmadığına karar verirsin ama ihtimalleri değerlendir derim üniversiteye girmek istiyorsan ve mezuna kalıp 1 seneyi sınav için kaybetmek istemiyorsan 4 ay TYT'ye çalışıp sağlık bilimleri meslek yüksekokulunda bir bölüm okursan DGS ile de geçiş yapabilirsin YT de gezerken o şekilde hemşireliğe tamamlayanlara çok denk geliyorum YKS sınav sisteminde 4 ay kala çalışıp kazananlara hiç denk gelmedim ama kazananlar olduğunu biliyorum, dediğim gibi bir deneme çöz TYT netlerin hemşireliğe yakın geliyorsa çıkmışları çözersin AYT kasarsın ama günde 10 saat çalışmakta çok zor hatta asıl zor olan 10 saatini her gün derslere ayırmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…