yksyapamayan Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Güncel TYT netlerim 45-55 arasi. Güncel AYT netlerim 8-13 arasi. Hedef TYT 55. Hedef AYT 20-25 Yetişir mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Güncel TYT netlerim 45-55 arasi. Güncel AYT netlerim 8-13 arasi. Hedef TYT 55. Hedef AYT 20-25 Yetişir mi sizce?
Selefkos Nikator Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-13420H, RTX4050 6GB VRAM, 16GB DDR5 5200 Mhz Ram, 512 GB M.2 SSD, Lenovo LOQ 15IRH8. AULA F87 Greywood V4, Razer Blackshark V2 X , VXE R1 Pro. Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 yksyapamayan dedi: Güncel TYT netlerim 45-55 arasi. Güncel AYT netlerim 8-13 arasi. Hedef TYT 55. Hedef AYT 20-25 Yetişir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Biraz klasik olacak ama yarış son 1 ayda ki çalışmana bağlı olarak işliyor. Ne kadar düzenli çalışırsan o kadar iyi yaparsın özellikle son 1 ay.
yksyapamayan dedi: Güncel TYT netlerim 45-55 arasi. Güncel AYT netlerim 8-13 arasi. Hedef TYT 55. Hedef AYT 20-25 Yetişir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Biraz klasik olacak ama yarış son 1 ayda ki çalışmana bağlı olarak işliyor. Ne kadar düzenli çalışırsan o kadar iyi yaparsın özellikle son 1 ay.
yksyapamayan Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 Selefkos Nikator dedi: Biraz klasik olacak ama yarış son 1 ayda ki çalışmana bağlı olarak işliyor. Ne kadar düzenli çalışırsan o kadar iyi yaparsın özellikle son 1 ay. Genişletmek için tıkla... İnşallah yapabilirim dicle elektrik elektronik istiyorum mezuna bırakma şansımda yok ailem izin vermiyor.
Selefkos Nikator dedi: Biraz klasik olacak ama yarış son 1 ayda ki çalışmana bağlı olarak işliyor. Ne kadar düzenli çalışırsan o kadar iyi yaparsın özellikle son 1 ay. Genişletmek için tıkla... İnşallah yapabilirim dicle elektrik elektronik istiyorum mezuna bırakma şansımda yok ailem izin vermiyor.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.873 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 yksyapamayan dedi: Güncel TYT netlerim 45-55 arasi. Güncel AYT netlerim 8-13 arasi. Hedef TYT 55. Hedef AYT 20-25 Yetişir mi sizce? Genişletmek için tıkla... 3 ayda bence hedefinizden fazlasını da halledebilirsiniz düzenli çalışarak.
yksyapamayan dedi: Güncel TYT netlerim 45-55 arasi. Güncel AYT netlerim 8-13 arasi. Hedef TYT 55. Hedef AYT 20-25 Yetişir mi sizce? Genişletmek için tıkla... 3 ayda bence hedefinizden fazlasını da halledebilirsiniz düzenli çalışarak.
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 4 Mart 2025 #5 Benzer konulardada hep aynilari soruluyor ve hep aynı cevaplar geliyor, kimse size kesin bir cevap veremez. Çalışmanıza bağlı her şey. Çalışırsanız yaparsınız, çalışmazsanız yapamazsınız.
Benzer konulardada hep aynilari soruluyor ve hep aynı cevaplar geliyor, kimse size kesin bir cevap veremez. Çalışmanıza bağlı her şey. Çalışırsanız yaparsınız, çalışmazsanız yapamazsınız.
yksyapamayan Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #6 DaisakuKuze dedi: 3 ayda bence hedefinizden fazlasını da halledebilirsiniz düzenli çalışarak. Genişletmek için tıkla... 806691 dedi: Benzer konulardada hep aynilari soruluyor ve hep aynı cevaplar geliyor, kimse size kesin bir cevap veremez. Çalışmanıza bağlı her şey. Çalışırsanız yaparsınız, çalışmazsanız yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Günde 4 5 saat çalışsam yeterli mi acaba?
DaisakuKuze dedi: 3 ayda bence hedefinizden fazlasını da halledebilirsiniz düzenli çalışarak. Genişletmek için tıkla... 806691 dedi: Benzer konulardada hep aynilari soruluyor ve hep aynı cevaplar geliyor, kimse size kesin bir cevap veremez. Çalışmanıza bağlı her şey. Çalışırsanız yaparsınız, çalışmazsanız yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Günde 4 5 saat çalışsam yeterli mi acaba?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.873 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #7 yksyapamayan dedi: Günde 4 5 saat çalışsam yeterli mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yeterli olup olmadığı sizinle ilgili. Biz bilemeyiz ki siz nasıl anlıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz ne kadar çalışma yeterli oluyor.
yksyapamayan dedi: Günde 4 5 saat çalışsam yeterli mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yeterli olup olmadığı sizinle ilgili. Biz bilemeyiz ki siz nasıl anlıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz ne kadar çalışma yeterli oluyor.
yksyapamayan Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #8 DaisakuKuze dedi: Hocam bunun yeterli olup olmadığı sizinle ilgili. Biz bilemeyiz ki siz nasıl anlıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz ne kadar çalışma yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler. İnşallah sınavdan sonra buraya yaptım diye mesaj atabilirim.
DaisakuKuze dedi: Hocam bunun yeterli olup olmadığı sizinle ilgili. Biz bilemeyiz ki siz nasıl anlıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz ne kadar çalışma yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkürler. İnşallah sınavdan sonra buraya yaptım diye mesaj atabilirim.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.664 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2025 #9 Yetişir. TYT'yi 60'a çekip AYT'yi 20'lere sabitlersen yaklaşık 250 bin civarı geliyor olması lazım. Şöyle minik bi hesap yaptım. AYT'de 230 bin geliyormuş. İstediğiniz sıralamanın hayli hayli üstünde.
Yetişir. TYT'yi 60'a çekip AYT'yi 20'lere sabitlersen yaklaşık 250 bin civarı geliyor olması lazım. Şöyle minik bi hesap yaptım. AYT'de 230 bin geliyormuş. İstediğiniz sıralamanın hayli hayli üstünde.
yksyapamayan Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #10 Geronix dedi: Yetişir. TYT'yi 60'a çekip AYT'yi 20'lere sabitlersen yaklaşık 250 bin civarı geliyor olması lazım. Şöyle minik bir hesap yaptım. Eki Görüntüle 2437300 AYT'de 230 bin geliyormuş. İstediğiniz sıralamanın hayli hayli üstünde. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hangi site bu acaba? Bir de benim OBP 70 fazla geriye atarmı.
Geronix dedi: Yetişir. TYT'yi 60'a çekip AYT'yi 20'lere sabitlersen yaklaşık 250 bin civarı geliyor olması lazım. Şöyle minik bir hesap yaptım. Eki Görüntüle 2437300 AYT'de 230 bin geliyormuş. İstediğiniz sıralamanın hayli hayli üstünde. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hangi site bu acaba? Bir de benim OBP 70 fazla geriye atarmı.