4 Ay Mining Yapılmış GTX 1070 Ti Alınır mı?

İkinci el araç satış sitelerinde 200.000 kilometreden fazla araba olmaması gibi bir şey sanırım bu. 1996 model araba da 180 bin km, 2007 model araba da 170 bin km, 2013 model araba da 190 bin km'de.

Anladığım kadarıyla mining kartlar da sadece gündüz çalıştı falan diyerek satılmaya çalışılıyor. Mining yapan adam sadece gündüz mü çalıştırır Allah aşkına.

Bugün 4 ay mining yapılmış bir RX580 geldi elime, arkadaşa söyledim çok defa; biraz daha sabretmesini. Sistem toplamanın heyecanı ve 150TL uyguna bulmanın şehvetiyle gitmiş almış.
Yarın bakacağım ne durumda diye, fatura desen 6 tane en ucuz RX580 modelinden alınmış, mining yapıldım diye bağırıyor Satıcı 3 ay mining yapıldı dese de 12 aylık kart.

1 ay kullanılmış 1070 Tİ satma nedeniniz neydi ? Birde bu ihtimal binde kaçtır alacak insan için. Yüzde 50 ihtimal bile bence yüksek bir ihtimal 2000 TL verilen bir ekran kartı için.

1080Ti bulmuştum çünkü uygun fiyata bilmiyorum aslında çok yeterli bi kart ama yükseltme isteği geldi 1 gecede

4 ay mining yapılmış RX580'i test ettim bugün, kulandım bayağı bir. Her açıdan kusursuz görünüyor.
2 senede elde patlar gibi bir izlenim vermedi yani bana, fatura tarihi 4 ay öncesine ait ise, fiyat çok uygun ise düşünülebilir. Mining yapılması diyerek de satabilir çünkü bu kartı. Mining yapılmamış zannedip aldığınız kart da başka türlü çıkabilir bu arada

Bu yüzden kazma değeri; fiyat/performans anlamında yüksek olan modellerden uzak durmaya çalışın her halükarda.

2. el ekran kartında faturanın ve garantinin doğru olduğunu nasıl onaylatabiliriz ? Dolandırıcı adam çakma garanti ve fatura yapabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…