Rorgan
Hectopat
Merhaba, başlıkta da yazdığım gibi EA alanında 4 ayda sıkı bir çalışmayla 100k sıralama gelir mi acaba? Şu anda açık lisedeyim ve 12. sınıfım, maalesef ki özel bir sağlık durumundan mütevellit başım ağrıdığından dolayı adamakıllı çalışamadım fakat son 1 senedir az da olsa TYT matematik temelim var yani TYT matematik konularında temelim fena değil soru çözümü ile hallolur inşallah. Durumum ise şöyle:
-TYT:
Türkçe: 20-25 net.
Matematik: 7-8 net.
Sosyal: 15 net.
Fen: 1 net.
TYT matematikte pkob hariç bütün konular bitti ama soru çözüm pratiğinde bulunmadım. Uzun zamandır TYT denemesine girmedim o yüzden son durumumu bilmiyorum bu sonuçlarda 3 ay öncesine ait.
AYT'ye ise hiç başlamadım fakat matematik konularına az buçuk kulak aşinalığım var okuldaki.
Hocamız 11.sınıfta lti hariç bütün AYT matematik konularını bitirmişti.
Fakat gelin görün ki tembel tenekenin teki olduğum için adam gibi bir çalışma düzenim yok maalesef. Bu yüzden pek olmaz gibime geliyor ama bilemiyorum.
OBP ise 70.
-TYT:
Türkçe: 20-25 net.
Matematik: 7-8 net.
Sosyal: 15 net.
Fen: 1 net.
TYT matematikte pkob hariç bütün konular bitti ama soru çözüm pratiğinde bulunmadım. Uzun zamandır TYT denemesine girmedim o yüzden son durumumu bilmiyorum bu sonuçlarda 3 ay öncesine ait.
AYT'ye ise hiç başlamadım fakat matematik konularına az buçuk kulak aşinalığım var okuldaki.
Hocamız 11.sınıfta lti hariç bütün AYT matematik konularını bitirmişti.
Fakat gelin görün ki tembel tenekenin teki olduğum için adam gibi bir çalışma düzenim yok maalesef. Bu yüzden pek olmaz gibime geliyor ama bilemiyorum.
OBP ise 70.