4 ayda LGS kazanabilir miyim?

267758

Hectopat
Merhaba abiler ablalar konu başlığında da yazdığım gibi bu mümkün müdür? Nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum.(bilgilerimi aşağıda bulabilirsiniz)

-Sözelim gayet iyidir.
-Matematik ve fen bilimlerinde konu eksikliklerim var.
-Matematik dışında bütün derslerin yeni nesil sorularını çözebiliyorum.
-Zor denemelerde puanım 320-390 arasında değişiyor.
-Matematikten ise az biraz yeni nesil çözebiliyorum.
(İstediğim lise 414 puanla alıyor)

Net sayılarını atar mısın? Fen ile matematik arasından hangisini kolay yapıyorsan ona çalış iyi bir net elde edene kadar, illa matematik yapacağım diye diğer dersleri sakın boşlama. Şimdiden başla, yarın yapayım deme.

Net sayılarını atar mısın? Fen ile matematik arasından hangisini kolay yapıyorsan ona çalış iyi bir net elde edene kadar, illa matematik yapacağım diye diğer dersleri sakın boşlama. Şimdiden başla, yarın yapayım deme.

Son denemede böyle.

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-01_215945.png
    resim_2021-02-01_215945.png
    220,2 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba abiler ablalar konu başlığında da yazdığım gibi bu mümkün müdür? Nereden başlayacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum.(bilgilerimi aşağıda bulabilirsiniz)

-Sözelim gayet iyidir.
-Matematik ve fen bilimlerinde konu eksikliklerim var.
-Matematik dışında bütün derslerin yeni nesil sorularını çözebiliyorum.
-Zor denemelerde puanım 320-390 arasında değişiyor.
-Matematikten ise az biraz yeni nesil çözebiliyorum.
(İstediğim lise 414 puanla alıyor)
Son teogculardanım çalışmadan 0 eforla 423 almıştım bence imkansız değildir :D

Sizi bilemem ama okulda bize çözdürdükleri denemeler LGS'ye göre aşırı zordu. Okul denemelerini bence karıştırma. MEB'in kendi denemelerini çöz.

Son denemede böyle.
Türkçeye çalış, aynı zamanda matematiğe.

Sizi bilemem ama okulda bize çözdürdükleri denemeler LGS'ye göre aşırı zordu. Okul denemelerini bence karıştırma. MEB'in kendi denemelerini çöz.
Önceki sene sınavda çıkan sorular yayınladıkları matematik örnek soruları ile alakasızdı, zor sorular çözüp kendini zora ve farklı soru türlerine alıştırması önemli.

Ben kavram okullarının dershanesine gidiyorum. Kendi bursluluk sınavı sorularını soruyorlar.

Önceki sene sınavda çıkan sorular yayınladıkları matematik örnek soruları ile alakasızdı, zor sorular çözüp kendini zora ve farklı soru türlerine alıştırması önemli.

Aslında Türkçem bu kadar kötü değil ama bu sınavda çok kötü çıktı.

Başlamak için hangi kitapları tavsiye edersiniz? Cevaplarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı