4 ayda mühendislik kazanılır mı?

siberci013

Picopat
Arkadaşlar hedefim sayısal'da hedefim 260 bin, lisede eşit ağırlık okuyorum. (lise son sınıfım.)
Sizce bu sıralamayı yapması zor mu?

Eşit ağırlık okuyup ilk 260 bin e nasıl giriceksiniz hocam? Hemde 4 ay gibi bir sürede, maalesef imkanı yok.

Hocam 260 binde elektrik-elektronik mühendisliği istiyordum. Peki 2 yıllığa gidip DGS ile lisansa tamamlasam nasıl olur?

edit: Çok pardon beynim yanmış. Eğer 11.sınıf'ı sayısal olarak okuduysanız hala biraz da olsa şansınız var.

Edit: Çok pardon beynim yanmış. Eğer 11.sınıf'ı sayısal olarak okuduysanız hala biraz da olsa şansınız var.

Hocam 11.sınıfı EA okudum. Ama AYT denemesinde sadece fizik çözüp ilk 3'e girdim. (1 tane TYT fizik kitabı bitirdim bu süreçte.)
Sayısalcıları geçtim diyebiliriz.

Edit: Çok pardon beynim yanmış. Eğer 11.sınıf'ı sayısal olarak okuduysanız hala biraz da olsa şansınız var.

Hocam bir tavsiyeniz var mı? Nasıl ilerlemeliyim bu süreçte?

Hocam 11.sınıfı EA okudum. Ama AYT denemesinde sadece fizik çözüp ilk 3'e girdim. (1 tane TYT fizik kitabı bitirdim bu süreçte.)
Sayısalcıları geçtim diyebiliriz.

Sadece fizik çözüp ilk 3'e mi girdin? 14 netin olduğunu düşünürsek 14 net ile okulda derece mi yapabiliyorsunuz? Kendini okula göre kıyaslama kesinlikle. Çok garip bir durum.
Bence çalışırsan yapabilirsin. Biyolojide çok fazla ezber konu var. İstersen her sene çıkan bir konuyu seçip her gün o konulara çalış. 4 net falan biyolojiden gelir. 10 net fizikten gelse. Biraz da kimya yapsanız. Bu süreçte her gün matematik te çözseniz ve 20 net te oradan çıkartsanız. Sanırım sıralama tutar.

Hocam bizim okuldaki sayısalcılar çöp. 6 doğru ile ilk 3'e girdim. Zaten fizikten 10 net Kimya'dan 8 biyolojiden 8 yapsam yeterde artar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…