4 ayda mühendislik kazanılır mı?

Matematik olmadan çok zor
Bence önümüzdeki 4 ayda matematik kasmalısın sırf izik de ok ama matematikle birleştirirsen daha kolay olur en azından istediğin sıralamaları yapman.
Hocam matematik 0 bende o yüzden fizikten 10 net yapmam gerekiyor. (temelim dahi yok.)

Hocam iyi bir üniversitenin 2 yıllığına gidin, Sonra DGS ile o üniversitenin gitmek istediğiniz bölüme DGS ile geçiş yapın.

Hocam 250K yüksek bir sıralama değil ama hiç çalışmadan da yapılmaz. Matematiğiniz iyi olsaydı yapabilirsiniz derdim ama 0'ım dediğinize göre şu anda işiniz çok zor.

Hocam iyi bir üniversitenin 2 yıllığına gidin, sonra DGS ile o üniversitenin gitmek istediğiniz bölüme DGS ile geçiş yapın.

Hocam sizin söylediğiniz gibi 2 yıllık bir bölüm tercih edip DGS ile gideceğim mühendisliğe tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Bu soruyu soran adam yapamaz, ben daha böyle soru sorup da başaran adam görmedim. Bunu bu sürede başaran adamlar, bu soruyu insanlara sormaz. O kararlılığı kendinde bulur ve önüne arkasına bakmaz milletin de ne dediğini umursamaz. Gecesini gündüzünü hedefi uğrunda kitler kendini ve başarı da böyle gelir ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…