4 ayda TYT ve AYT matematikten 25 net nasıl çıkarılır?

Günde 14 saat calisabilen biri böyle konu acmazdi emin ol.

Günde 14 saat calisabilen biri böyle konu acmazdi emin ol.
İlk çalışmaya başladığımda programımı ayarlayamadığım için saatlerim boşa gitmişti. Program/disiplin her şeydir hocam. Ben önerimi vereyim en azından, nihayetinde uygulayacak olan kendisi.

Niye açtığım konuları yollayıp beni rencide ediyorsun o kadar kişinin içinde?

Niye açtığım konuları yollayıp beni rencide ediyorsun o kadar kişinin içinde?

Rencide edecek bir şey yapmadım, yapsam bile anonimsin kimse senin gerçekte kim olduğunu bilmiyor etmiyor. Ayrıca sana daha önce de benzer bir mesaj yazdım, sürekli benzer konuları açıyorsun vs. diye. Burası herkes her gün konu açsın diye oluşuturulmuş bir platform değil, amacının dışına çıkarıyorsun. En basit şeylerde bile, sorduğun sorular hakkında internette yüzlerce binlerce video varken bile gelip konu açıp duruyorsun.

Yani onlarca boş konu varken ben mi amacının dışına çıkıyorum?

Yani onlarca boş konu varken ben mi amacının dışına çıkıyorum?

Güzel kardeşim, adam gelip bir tane boş konu açıyor gidiyor. Sen istisnasız her gün cevabı basitçe bulunacak şeyler için konu açıyorsun. Ben 2019'dan beri üyeyim sen 18 Aralıkta üye olmuşsun senden az konu açmışımdır muhtemelen. İnternette cevabını ara hiçbir türlü bulamıyorsan gel konu aç seve seve yardımcı oluruz. TYT-AYT matematik yaz YouTube'a karşına yüzlerce video çıkar. Kişisel deneyim soruyorsan da ona göre bir yazı yaz.

Genelde YouTube'da veya başka sitelerde bulamadığım şeylerin konusunu açıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…