Zaten 40 net yapıyorum dedin. Rahat geleceğini düşünüyorum. Ben buraları zaten biliyorum deyip atlama, 40 net yapanın eksiği vardır öyle atlarsan yine eksik temel üstüne bir şey inşa etmeye çalışırsın olmaz. 20-30 net koyarsın istikrarlı çalışmayla. Şöyle düşün 10-15 sorunun belli bir kısmını iki şık arasında kaldıklarını yanlış yapıyorsundur, belli bir kısmı da bildiğini sandığın konuda eksik olduğundan yapamıyorsundur. Hatta onların da çözümünü izleyince ben bunu yapar mışım dersin. Rahat 10-15 soru böyledir 40 net yapan için. İşte istikrarlı çalışma ile zaten 1-1, 5 ay içinde onları kapatırsın 60 netlere çıkarsın. Sonra da bilmediğin konuları öğrene öğrene pratik yapa yapa, deneme çöze çöze eksik olduğun yerleri doldura doldura son aylara doğru yükselişe geçer TYT. Bak şurada kalmış 4 ay, zaten sadece TYT'den gireceğim diyorsun. TYT'yi zaten sıfırdan alsan 3 aylık konu var, senin ekstradan 1 ayında var. Kalmış 4 ay, son düzlük, düşünme sadece çalış yapabileceğini sende biliyorsun imkansız bir şey olsa zaten sormazsın. Sadece aklını kurcalayan %1'lik bir şey var onunda vaktini almasına izin verme, ferah ferah çalış biter rahat.