4 ayda TYT'ye nasıl calısılır?

namelesssking23

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bunu sormayı çok sevmiyorum fakat stresten kendımı yiyorum yazacak kimsem yok yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Dilciyim, sene başından beri aşırı düzensiz çalıştım. Şu döneme kadar TYT adına çok bir şey yapmadım genellikle YDT çözdüm fakat TYT 70 net yapmam lazım şu an TYT 30 35 falan. YDT'yi 40'dan 70'lere çıkardım bazen düşüyor günde bir YDT denemesi çözüyorum fakat TYT nasıl çalışacağım bir fıkrım yok gerçekten veya ikisini bir halledebilir miyim?

Hedef netler 75 YDT 65-70 TYT.

Dilci olduğun için senin için önemli ve belirleyici olan matematik. Kafam matematiği almıyor diyorsan hızlıca net arttırmak için Türkçe'den 25-30 sosyalden 10-15 ve fenden 5-10 arası yapmak seni 60 civarına atar. Sosyal için hızlıca video izleyip branş denemeleri çözmen lazım. Önemli olan mantığı kavramak. Fende belli başlı hocalar sıfırdan başlayanlara gayet iyi şekilde anlatabiliyorlar. Kimya için benim hocam Görkem hoca. Fizik için fizikfinito ve biyoloji için senin biyolojin kanalları sana her dersten ikişer üçer net yapmanı sağlayacaktır kısa bir zamanda. Günde dört beş saat bu dersleri dinler ve testlerini çözersen bir iki hafta içinde fende 5-10 net arasına çıkarsın. Eğer yapacak olursan çalışman gereken ve atlaman gereken konuları yazarım. Sosyal ve Türkçe için denemeler ve biraz paragraf çözmen lazım. Rüştü Hoca'yı izlersen paragraf konusunda ilerleme kaydedebilirsin. Sosyal için bir bilgim yok maalesef. Bir de matematik kafam alıyor dersen rehber matematik sana bir ayda on net civarına çıkmanı sağlayabilir. Yine matematik için de bilmen ve atlaman gereken konuları yazabilirim ilgilenirsen. Biraz karmaşık yazdım kusura bakma.
Iyi günler

Dilci olduğun için senin için önemli ve belirleyici olan matematik. Kafam matematiği almıyor diyorsan hızlıca net arttırmak için Türkçe'den 25-30 sosyalden 10-15 ve fenden 5-10 arası yapmak seni 60 civarına atar. Sosyal için hızlıca video izleyip branş denemeleri çözmen lazım. Önemli olan mantığı kavramak. Fende belli başlı hocalar sıfırdan başlayanlara gayet iyi şekilde anlatabiliyorlar. Kimya için benim hocam görkem hoca. Fizik için fizikfinito ve biyoloji için senin biyolojin kanalları sana her dersten ikişer üçer net yapmanı sağlayacaktır kısa bir zamanda. Günde dört beş saat bu dersleri dinler ve testlerini çözersen bir iki hafta içinde fende 5-10 net arasına çıkarsın. Eğer yapacak olursan çalışman gereken ve atlaman gereken konuları yazarım. Sosyal ve Türkçe için denemeler ve biraz paragraf çözmen lazım. Rüştü Hoca'yı izlersen paragraf konusunda ilerleme kaydedebilirsin. Sosyal için bir bilgim yok maalesef. Bir de matematik kafam alıyor dersen rehber matematik sana bir ayda on net civarına çıkmanı sağlayabilir. Yine matematik için de bilmen ve atlaman gereken konuları yazabilirim ilgilenirsen. Biraz karmaşık yazdım kusura bakma.
Iyi günler.

Hocam gercekten sağ olun paragrafım bıraz iyi YDT çözmekten sanırım soru kacırmıyorum çok (daha adamakıllı deneme cozmedım TYT adına ama güveniyorum) fen konusunda cıdden bir şey bilmiyorum fakat matta çalışılacak konulara baktım hocam yıne de sız onerı vermek ıstersenız dınlerım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı