4 ayda üniversite muafiyet sınavı geçilir mi?

mrflex

Picopat
Selam arkadaşlar, ben İzmir'de okuyorum şu an hazırlık sınıfındayım maalesef yanlış yaptım. Pek çalışmadım şu ana kadar ingilizceye ama artık düzgünce çalışacağım şu an seviyem a1. muafiyete 4 ay var. Bizim okul B1 düzeyinde yapıyormuş. Geçme puanı muafiyetten 70, 4 ayda sıfırdan veya A1 seviyesinde de olsam güzel çalışmayla muafiyet sınavından 70 üstü alınarak geçilir mi kalan zamanda? @SelOnlineex

Arttırıyorum sıkı ve düzenli çalışmayla 14 günde bile geçersin. Program kur kendine düzenli çalış bu kadar tek gereken irade.

Yukarıdaki yorumlar gerçeklikten epey uzak.

Adam A1 seviyesinde yani İngilizce bilmiyor. Yazılı sınavı geçebilse bile Speaking, Writing, Listening sınavlarından geçmesi mümkün değil.

Ayrıca kötü İngilizceyle hazırlıktan muaf olsan bile bölümde epey zorlanacaksın. Şimdiden başla İngilizce çalışmaya. En azından tekrar hazırlık okuman gerekirse belli bir temel ile başlarsın.

Kankalarım cidden soruyomya dalga geçmeyin lütfen ona göre plan program yapacağım bende

Ne dalga est. hocam. 4 ay fazlasıyla yeterli demek istiyorum. Üniversiteler hazırlık sınavı için kağıt üstünde B1 deseler de dört yetenekte de zorlamıyorlar. 4 ayda ortalama bir çalışmayla basar geçersin.

Beni etiketlemişsiniz ama maalesef hazırlandıgım için muafiyet sinavı hakkında temel bir bilgim yok destek olmayı çok isterdim ama işin özü temelde aynı reading yapmanı tavsıye ederim kaynak olarak kafan çok karışırsa destek olurum @ingilizce öğretmeni bu konuda muhtemelen daha bilgindir yardımcı olacaktır.

Kaynak olarak kafan çok karışırsa destek olurum

Hocam grammar kitabım var bana aslında 2 kitap lazım hazırlık atlama kitapları oluyorya Ekrem uzbay kitabı var piyasada en iyi kitap o mu bir de writing için Türkçe açıklamalı kitap tavsiyeniz var mı pek iyi değil çünkü o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…