4 ayda YKS 400 bin puan yapılır mı?

ReinpaiN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 1600 3.80ghz MT: ON
GPU: AMD RX 580 2048sp 8GB
Ram: 16 GB 3000 MHZ
Motherboard: B450M PRO
PSU: 700 +80 BRONZE
SSD: ADATA 500 GB M.2 SSD
1-HDD: 500 GB
2-HDD: 2 TB
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar, aklıma bir soru takıldı, 4 ayda 400 bin puan yapmak istiyorum, EA'yım ve matematik TYT netim 20 falandır fazla iyi değilim. Denemeye girsem 250 falan anca yaparım, pek fazla çalışamadım bu sene. Biliyorsunuz ki AYT konuları da çıkarıldı, sizce 4 ay da 400 bin puan şu an mümkün müdür? Ve sizce günde kaç saat çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mart gibi bitmek bilmeyen hastalığa yakalandım, 1 ay boyunca ders çalışamaz hale geldim. İyileşir iyileşmez çalışmaya koyuldum. Günde 9 saati aşan ders programı hazırladım, 2.5 ay boyunca bu çalışmayı iyi kötü sürdürdüm. Bu süre boyunca sosyal aktiveteden, kendime zaman ayırmaktan, hatta yemek yemekten ve uykudan ciddi bir miktar kıstım. Böyle de olunca günden güne aldığım verim düştü. Son 2 hafta her şey'den bezip çalışmayı bıraktım. Hiç bir şey yapmadım. Ne bir deneme ne bir test çözdüm. Sınav günü de 0 umitle girdiğim için pek bir şey yapamadım. Sorulara önyargılı yaklaştım tabii. Ama bunlara rağmen bir yerler tuttu fakat gitmek istemedim, Ankara'da yaşıyorum ve şehir dışı bölümler geldi. İş imkanı da vardı fakat yine de gitmek istemedim. Çünkü taşınma sürecimiz var ve babama extra masraf bindirmek istemedim. Bir işe girip çalışmak istedim de, babam karşı çıktı. Ben de 1 sene daha hazırlanmaya karar verdim. Öyle brom işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı