4 ayda YKS kazanılır mı?

Hukuk fakültesini öneriyor musunuz? PDR ve hukuk arasında kaldım fakat hukuk okuyup işsiz kalmaktan da korkmuyor değilim. Her yer avukat olduğundan.

Hukuk fakültesini öneriyor musunuz? PDR ve hukuk arasında kaldım fakat hukuk okuyup işsiz kalmaktan da korkmuyor değilim. Her yer avukat olduğundan.
Şöyle yani PDR'de 10 kişiden 3'ü iş buluyorsa hukukta 10 kişiden 6'sı iş bulur. Aslında hukukta işsiz kalma ihtimalin çok az ama emeğinin karşılığını alamıyorsun. 4 yıl oldukça zorlu bir eğitimin sonunda sana gelip asgari ücretin altında iş teklif ediyorlar. Hakim/savcı/kaymakam/vali gibi meslekleri olması da malum Türkiye şartlarında torpilsiz olmuyor. Ama ilgin alakan ve yeteneğin varsa kesinlikle öneririm. İşin sonunda iyi bir avukat mı iyi bir PDR'ci mi iyi para kazanacak? Kesinlikle iyi bir avukat.

@KARATECİ KEDİ maalesef dostum sonun böyle olacak, benim gibi. Ama vakıf üniversitesine gidebilirsen hukuk okuyabilirsin eğer durumun varsa ekonomik olarak. Ankara'daki hukuk fakültelerinin eğitimi cidden iyi.

Hocam merhaba ben sayısaldan girdim eşit ağırlık sıralamalarını tam bilmiyorum ama YKS'nin özü AYT'dir özellikle EA'da AYT matematik yapabilirsen başarma ihtimalin var fakat kesin bir şey söylemek zor. Bu arada fende birkaç konu hızlı ve kolay bunlardan 3 5 soru avlayabilirsin.

Hocam bu kadar az süre kalmışken tyt yerine ayt önerisi daha iyi olur. Zaten fende birkaç konu ile birkaç net alabilir( kimya ve biyolojide kolay sorular var ) onun dışında ayt çalışmak daha eleyici oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…