4 ayda YKS'de sayısal 80-100k sıralama yapılır mı?

Coexisttt

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Sayısal mezun öğreniciyim 300k ile mezuna bıraktım. Bu sıralamamı 80 bandına çekmek istiyorum. Netlerimi aşağıya yazıyorum.
Tecrübesi olan ve fikir sahibi olanlar yorumlarsa sevinirim.
TYT netlerim.
Türkçe: 30-32 net.
Sosyal: 12-15 net.
Matematik: 18-25 arası sınav zorluğuna göre gidip geliyor.
Fen: 10-12 net.

AYT netlerim.
Sanırım AYT yüklenmeyerek hata yaptım ama kalan sürede halledebilir miyim sizce?
Matematik: 12-15
Fen 15-20
Bu aralıkta gidip gelen bir AYT netim var kaç yapmam gerek zaman yeterli mi nasıl çalışmam gerek vs.
herhangi biriyle ilgili fikri olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Bende seninle gireceğim ayni anda yapilir bir tanıdığım 3 ay kala çalışıp elektrik mühendisliği okudu şu an mezun

100k için 40 AYT 60 TYT yeterli diye biliyorum 120 130.140k ya da sekebilir amamin 150k ve altı geliyor.

Yapilir bence AYT kimya yapılırsa basit biyoloji full ezber fizikte 14 sorusunun yarısı neredeyse yorum ağırlıklı tabii formül bilmek gerek tek zorlayan mat olacak o da cok soru çözmek lazım mayıs 20'den sonra çıkmış sorular çöz o zamana kadar. Bitirmeye çalış. Bitmezse devam et ama biter zaten sınav 21 Haziranmi ne daha var halledersin

Eğer oruç tutarsan oruç zamanına daha çok ezber dersleri koy ben biyoloji ve kimya çözeceğim ramazanda.

Oruç tutmuyorum bencede yapılır ama kendime hayal satmak istemiyorum aman aman kötü bi obpde yok 90 obp var yapılır umarım

Oruç tutmuyorum bencede yapılır ama kendime hayal satmak istemiyorum aman aman kötü bi obpde yok 90 obp var yapılır umarım
90 obp ise ileri atar seni zaten.dedigim neleri yap 70k bile zorlarsin. Benim obp 64 65 gibi bir şey.

Yapılır inşallah, sınava boş beleş çok insan giriyor benim gibi. O yüzden moralini bozmana gerek yok dostum.

Yapılır inşallah, sınava boş beleş çok insan giriyor benim gibi. O yüzden moralini bozmana gerek yok dostum.
90 obp var boş beleş değilsin belli ben şu anda zar zor 10net çıkarıyorum aytde ama tam başlamadım.

3.5 sene yattım neredeyse çalışmak lazım bi de İstanbulda bir yer olsa tadından yenmez

90 obp var boş beleş değilsin belli ben şu anda zar zor 10net çıkarıyorum aytde ama tam başlamadım.

3.5 sene yattım neredeyse çalışmak lazım bi de İstanbulda bir yer olsa tadından yenmez
90 obp var diyen başkası dostum, karıştırmışsın.

Yspılırrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…