R RepePepe Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 159 15 Şubat 2025 #11 pilotds dedi: Paragraf falan filan için hocaya gerek yok ama dil bilgisi için aker hoca olabilir ben rüştü hocadan ilerledim ama çok da beğendiğim söylenemez. Genişletmek için tıkla... Evet bende beğenmedim, aker hoca izliyorum gün içerisinde. pilotds dedi: Paragraf falan filan için hocaya gerek yok ama dil bilgisi için Aker hoca olabilir ben Rüştü hocadan ilerledim ama çok da beğendiğim söylenemez. Genişletmek için tıkla... Fen ve sosyali ne zaman çalışmaha baslayim yoksa gün gün çalışayım mi? Ek olarak ezberim iyidir.
pilotds dedi: Paragraf falan filan için hocaya gerek yok ama dil bilgisi için aker hoca olabilir ben rüştü hocadan ilerledim ama çok da beğendiğim söylenemez. Genişletmek için tıkla... Evet bende beğenmedim, aker hoca izliyorum gün içerisinde. pilotds dedi: Paragraf falan filan için hocaya gerek yok ama dil bilgisi için Aker hoca olabilir ben Rüştü hocadan ilerledim ama çok da beğendiğim söylenemez. Genişletmek için tıkla... Fen ve sosyali ne zaman çalışmaha baslayim yoksa gün gün çalışayım mi? Ek olarak ezberim iyidir.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.023 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #12 RepePepe dedi: Evet bende beğenmedim, aker hoca izliyorum gün içerisinde. Fen ve sosyali ne zaman çalışmaha baslayim yoksa gün gün çalışayım mi? Ek olarak ezberim iyidir. Genişletmek için tıkla... Sosyal Apotemi sosyal özeti alın soru bankası yanında birlikte ilerleyin fen son 1 ay bakabilirsiniz.
RepePepe dedi: Evet bende beğenmedim, aker hoca izliyorum gün içerisinde. Fen ve sosyali ne zaman çalışmaha baslayim yoksa gün gün çalışayım mi? Ek olarak ezberim iyidir. Genişletmek için tıkla... Sosyal Apotemi sosyal özeti alın soru bankası yanında birlikte ilerleyin fen son 1 ay bakabilirsiniz.
R RepePepe Decapat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 159 15 Şubat 2025 #13 pilotds dedi: Sosyal Apotemi sosyal özeti alın soru bankası yanında birlikte ilerleyin fen son 1 ay bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, bakalım 170-190k sıralama yapabilir miyiz acaba olmadı AYT matematik 5 net yapip TYT yüksek tutacağım.
pilotds dedi: Sosyal Apotemi sosyal özeti alın soru bankası yanında birlikte ilerleyin fen son 1 ay bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, bakalım 170-190k sıralama yapabilir miyiz acaba olmadı AYT matematik 5 net yapip TYT yüksek tutacağım.