4 bin TL beyaz klavye önerisi

zeldany

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2023
Mesajlar
896
Çözümler
7
Öncelikle bütçeyi sonuna kadar kullanmak Zorunda değilsiniz, daha ucuza bu kesinlikle alınır dediğiniz bir klavyeyi de değerlendirebilirim. Aradığım özellikler beyaz renkte, kablosuz ve %100 olması. %100 olmasa bile numpad ve yön tuşları olursa iyi olur. ASUS ROG STRIX Scope II 96 NX Snow Switch modeline bakmıştım ancak şu anlık bütçemi aşıyor. O modeli de değerlendirebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
 
Baktığınız ASUS modeli kablolu sanırım wireless olanı çok daha pahalı.Ben size şunu önereyim num yok yön tuşu var kablolu ama ASUS'a diz çöktürür.

 
Baktığınız ASUS modeli kablolu sanırım wireless olanı çok daha pahalı.Ben size şunu önereyim num yok yön tuşu var kablolu ama ASUS'a diz çöktürür.


Wireless olan evet, pahalı fakat güzel gözüküyor. Kablo kirliliğinden kurtulmak için kablosuz tercih ediyorum aslında ayrıca rekabetçi oyunları çok oynamadığım için çok minik bir gecikme süresi farkı olsa dahi beni etkilemiyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı