boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #11 Ahmet06han dedi: Kalitesiz 200Hz yerine kaliteli 180Hz? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin hocam pek bilgili değilim
Ahmet06han dedi: Kalitesiz 200Hz yerine kaliteli 180Hz? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin hocam pek bilgili değilim
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.284 Çözümler 53 24 Ağustos 2024 #12 boşver ismi dedi: Hocam bir arkadaş Valorant tarzi oyunlar oynayacağım için 200 Hz falan al demişdi. Genişletmek için tıkla... Yüksek Hz iyi güzelde kardeşim bu Casper monitör yürüyen facia benim attığım 180Hz fazlasıyla size yeter 20Hz hissetmezsin rahat ol
boşver ismi dedi: Hocam bir arkadaş Valorant tarzi oyunlar oynayacağım için 200 Hz falan al demişdi. Genişletmek için tıkla... Yüksek Hz iyi güzelde kardeşim bu Casper monitör yürüyen facia benim attığım 180Hz fazlasıyla size yeter 20Hz hissetmezsin rahat ol
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 24 Ağustos 2024 #13 boşver ismi dedi: Kusura bakmayin hocam pek bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam 180 ile 200 arasinda farki anlayamazsiniz diye dusunuyorum. Cogu kisi anlamaz yani.
boşver ismi dedi: Kusura bakmayin hocam pek bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam 180 ile 200 arasinda farki anlayamazsiniz diye dusunuyorum. Cogu kisi anlamaz yani.
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #14 Burak Karabal dedi: Yüksek Hz iyi güzelde kardeşim bu Casper monitör yürüyen facia benim attığım 180Hz fazlasıyla size yeter 20Hz hissetmezsin rahat ol Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bilgi sahibi değilim kusura bakmayın
Burak Karabal dedi: Yüksek Hz iyi güzelde kardeşim bu Casper monitör yürüyen facia benim attığım 180Hz fazlasıyla size yeter 20Hz hissetmezsin rahat ol Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bilgi sahibi değilim kusura bakmayın
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #15 Burak Karabal dedi: MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'da www.itopya.com Al bismillah kalite. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir.
Burak Karabal dedi: MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'da www.itopya.com Al bismillah kalite. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.284 Çözümler 53 24 Ağustos 2024 #16 boşver ismi dedi: Tamam hocam bilgi sahibi değilim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam fırça atar gibi olduk da siz kusura bakmayın attığımı alın rahatınıza bakın.
boşver ismi dedi: Tamam hocam bilgi sahibi değilim kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam fırça atar gibi olduk da siz kusura bakmayın attığımı alın rahatınıza bakın.
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #17 Tamamdır hocam sağolun Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam masa küçük ya ama kasa yerde en kotu ihtimal yanları çıkartabilirim
Tamamdır hocam sağolun Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam masa küçük ya ama kasa yerde en kotu ihtimal yanları çıkartabilirim
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.284 Çözümler 53 24 Ağustos 2024 #18 Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Tek dert ayak olsun ya çaktırma eski mouse kasaya çarptı kırıldı.
Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Tek dert ayak olsun ya çaktırma eski mouse kasaya çarptı kırıldı.
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #19 Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam haftaya kadar indirim kalir mi çunku daha yeni sistemi sipariş verdim biraz zordayimda haftaya alacağım
Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam haftaya kadar indirim kalir mi çunku daha yeni sistemi sipariş verdim biraz zordayimda haftaya alacağım
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #20 boşver ismi dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Hocam masa küçük ya ama kasa yerde en kotu ihtimal yanları çıkartabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim masam ortalama buyuklukte ama 50x50 cıvarları mousepadde bile FPS oyunlarında bacaklara çarpma oldu.
boşver ismi dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Hocam masa küçük ya ama kasa yerde en kotu ihtimal yanları çıkartabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim masam ortalama buyuklukte ama 50x50 cıvarları mousepadde bile FPS oyunlarında bacaklara çarpma oldu.