Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.270 Çözümler 53 24 Ağustos 2024 #21 boşver ismi dedi: Peki hocam haftaya kadar indirim kalir mi çunku daha yeni sistemi sipariş verdim biraz zordayimda haftaya alacağım. Genişletmek için tıkla... Stok bitse de geri gelebiliyor kalmazsa tekrar buraya yazın hocam etiketle bakarız hal çaresine.
boşver ismi dedi: Peki hocam haftaya kadar indirim kalir mi çunku daha yeni sistemi sipariş verdim biraz zordayimda haftaya alacağım. Genişletmek için tıkla... Stok bitse de geri gelebiliyor kalmazsa tekrar buraya yazın hocam etiketle bakarız hal çaresine.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #22 boşver ismi dedi: Peki hocam haftaya kadar indirim kalir mi çunku daha yeni sistemi sipariş verdim biraz zordayimda haftaya alacağım. Genişletmek için tıkla... Bu monitor genel olarak indirimde kalıyor en son 4000 civarlarındaydı daha da düşmüş.
boşver ismi dedi: Peki hocam haftaya kadar indirim kalir mi çunku daha yeni sistemi sipariş verdim biraz zordayimda haftaya alacağım. Genişletmek için tıkla... Bu monitor genel olarak indirimde kalıyor en son 4000 civarlarındaydı daha da düşmüş.
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #23 Burak Karabal dedi: Stok bitse de geri gelebiliyor kalmazsa tekrar buraya yazın hocam etiketle bakarız hal çaresine. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam sağ olun
Burak Karabal dedi: Stok bitse de geri gelebiliyor kalmazsa tekrar buraya yazın hocam etiketle bakarız hal çaresine. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam sağ olun
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.270 Çözümler 53 24 Ağustos 2024 #24 boşver ismi dedi: Çok teşekkür ederim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #25 Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim hocam
Gorkemm.jk dedi: Kullanıyorum gayet iyi ama bacakları cok buyuk masanız kucuk ise buyuk bir masa alın yoksa mouseniz kırılabilir. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim hocam
Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ağustos 2024 #26 boşver ismi dedi: Hocam bir arkadaş Valorant tarzi oyunlar oynayacağım için 200 Hz falan al demişdi. Genişletmek için tıkla... Ben 144 Hz de oynuyorum yeterli geliyor 144 Hz üstü biraz pazarlama gibime geliyor.
boşver ismi dedi: Hocam bir arkadaş Valorant tarzi oyunlar oynayacağım için 200 Hz falan al demişdi. Genişletmek için tıkla... Ben 144 Hz de oynuyorum yeterli geliyor 144 Hz üstü biraz pazarlama gibime geliyor.
boşver ismi Picopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #27 Resul1780 dedi: Ben 144 Hz de oynuyorum yeterli geliyor 144 Hz üstü biraz pazarlama gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda bilgisizim biraz baktığımda 144 Hz ustuyse rakibiniz avantajli diyor kararsiz kaldım
Resul1780 dedi: Ben 144 Hz de oynuyorum yeterli geliyor 144 Hz üstü biraz pazarlama gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda bilgisizim biraz baktığımda 144 Hz ustuyse rakibiniz avantajli diyor kararsiz kaldım
Necmettin Eren Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 381 Çözümler 1 24 Ağustos 2024 #28 pwleredal dedi: O fiyata alacağınız 200 Hz bir ayı bile çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Max 2 hafta.
pwleredal dedi: O fiyata alacağınız 200 Hz bir ayı bile çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Max 2 hafta.