4 bin TL bütçeye Wireless mouse önerisi

Bütçe
4000 TL

Spyhis

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. 4K bütçeye (duruma göre esnetilebilir) mouse arıyorum. Aklımda akt, Logitech, Razer gibi markalar var. Bu bütçeye en iyi mouse bulmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 4K bütçeye (duruma göre esnetilebilir) mouse arıyorum. Aklımda akt, Logitech, Razer gibi markalar var. Bu bütçeye en iyi mouse bulmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende SteelSeries Rival 650 Wireless var.

Şarjı yoğun kullanımda 3, normal kullanımda 4 gün gidiyor, 30 dakikada tamamen şarj oluyor sanırım. Araştırırken 1.5 günde şarjını bitirenleri gördüm.

Günümüze göre biraz ağır bir mouse, o da yetmezmiş gibi sağına ve soluna 4'er noktada ekleyip çıkarabileceğiniz 4g harici ağırlıkları bulunmakta.

Bağlantı hızında bir sorun yaşamadım. RGB de sevenine dolu dolu, bölge bölge var.

Kutusundan USB-USB kablo çıkıyor, bilgisayara taktığınız adaptörünü daha da yakına taşıyabiliyorsunuz.

Şarjı yoğun kullanımda 3, normal kullanımda 4 gün gidiyor, 30 dakikada tamamen şarj oluyor sanırım. Araştırırken 1.5 günde şarjını bitirenleri gördüm.

Günümüze göre biraz ağır bir mouse, o da yetmezmiş gibi sağına ve soluna 4'er noktada ekleyip çıkarabileceğiniz 4g harici ağırlıkları bulunmakta.

Bağlantı hızında bir sorun yaşamadım. RGB de sevenine dolu dolu, bölge bölge var.

Kutusundan USB-USB kablo çıkıyor, bilgisayara taktığınız adaptörünü daha da yakına taşıyabiliyorsunuz.
Aynısını kullanıyorum 10/10 Mouse tavsiye ederim, çok memnunum.
(Fotoğraf anlıktır)
17449844463701990897778351203011.jpg

Aynısını kullanıyorum 10/10 Mouse tavsiye ederim, çok memnunum.
(Fotoğraf anlıktır)
Eki Görüntüle 2472557

Günümüze göre biraz ağır bir mouse, o da yetmezmiş gibi sağına ve soluna 4'er noktada ekleyip çıkarabileceğiniz 4G harici ağırlıkları bulunmakta.

Sizce fare özelliklerine mi yoğunlaşmalıyım yoksa markasına mı? Çünkü mesela Ajazz 159 Apex marka farede 8KHz dongle çıkıyor ve şarj ünitesi var. Ama SteelSeries, Razer, Logitech gibi markalarda aynı fiyatta bunlar bulunmuyor.

Tutuş tarzınız ne hocam?

İnternetten baktım, fingertip grip hocam.

@Spyhis Fareyi gömmüşüm gibi olmuş, arkadaşın dediği gibi ben de gayet memnunum. Aktif PUBG, BF1 oynuyorum. Daha önce Rampage marka bir farem vardı, şimdi SteelSeries marka bir farem var. Aradaki hissiyat farkına ve oyun oynayışımdaki etkisine inanılmaz şaşırdım.

Farenin kaliteli olması da etkili ama Rampage firmasıyla SteelSeries firmasının üretim tarzındaki farkı da elbet etkilidir.

Artık markaya göre internetten, forumlardan araştırma yapabilirsiniz belki, benim de pek bir bilgim yok açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı