sukrucandemir
Hectopat
Bugün 4K TL civarı alınabilecek en iyi 144Hz monitör hangisi? Oyun ve video izlemek için alacağım profesyonellik ile işim yok.
700 Daha çıkarsanız aoc 24gx4 var fakat çıkamam diyorsanız 4000tlye monster aryond a24 var kendimde kullanıyorum mprtde ufak bir ghosting sorunu var fakat ben fps ve hikaye oyunları oynuyorum genelde ikisi içinde free sync / g sync öneriyorlar mprt harici bir ghosting sorunu yok alınır.Bugün 4K TL civarı alınabilecek en iyi 144Hz monitör hangisi? Oyun ve video izlemek için alacağım profesyonellik ile işim yok.
Bugün 4K TL civarı alınabilecek en iyi 144Hz monitör hangisi? Oyun ve video izlemek için alacağım profesyonellik ile işim yok.
buda alınabilir 3600 tlye rakipsiz.![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
MSI kalitesi ve Amazon güvencesi var diğer sitelerden sorun yaşarsanız uğraştırabilirler.
buna bu verilmezSenin attığın monitör mü daha iyi yoksa bu mu https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,373629183.html
Sorma sebebim ben bu monitörü geçen hafta 3500'e N11 üzerinden MediaMarkt satıcısından aldım ama hala kargoya vermediler kafama yatan monitör olursa iptal edeceğim.
Buna bu verilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.