batsard Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Kardeşim için tablet bakıyorum. Kasmadan rahatça oyun oynayabileceği ve güzel bir tablet arıyorum. Bütçe = 4K Max.
Kardeşim için tablet bakıyorum. Kasmadan rahatça oyun oynayabileceği ve güzel bir tablet arıyorum. Bütçe = 4K Max.
mark05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 batsard dedi: Kardeşim için tablet bakıyorum. Kasmadan rahatça oyun oynayabileceği ve güzel bir tablet arıyorum. Bütçe = 4K Max. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab A9 modeline bakabilirsiniz ama bu fiyat bandında 64 GB üstü bulmanız çok zor.
batsard dedi: Kardeşim için tablet bakıyorum. Kasmadan rahatça oyun oynayabileceği ve güzel bir tablet arıyorum. Bütçe = 4K Max. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Tab A9 modeline bakabilirsiniz ama bu fiyat bandında 64 GB üstü bulmanız çok zor.
Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 https://www.hepsiburada.com/ben10-60-fonksiyonlu-laptop-p-AILEEP100?magaza=mutlu%20mandalina
A Arthurmmorgan Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 42 29 Aralık 2024 #4 batsard dedi: Kardeşim için tablet bakıyorum. Kasmadan rahatça oyun oynayabileceği ve güzel bir tablet arıyorum. Bütçe = 4K Max. Genişletmek için tıkla... Temiz 2. El arayabilirsiniz.
batsard dedi: Kardeşim için tablet bakıyorum. Kasmadan rahatça oyun oynayabileceği ve güzel bir tablet arıyorum. Bütçe = 4K Max. Genişletmek için tıkla... Temiz 2. El arayabilirsiniz.