4 bin TL gaming klavye öneri

Bütçe
4000

canerewind

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 7 7840HS, RTX 4060 Mobile, 16gb RAM, 1Tb ssd.
Merhaba,

Kablosuz Gaming klavye almak istiyorum aklımda olan klavyeler ise Gamepower gasket Elite X ve Darmoshark Top75 HE (manyetik switch modeli) bunlar dışında bu bütçede önerebileceğiniz klavyeler var mı? Bazı klavye üreticilerinin yazılımlarında trojan oluyor onları dikkate alıp önerirseniz sevinirim. Bütçem 4000TL eğer klavye hoşuma çok gittiyse biraz arttırabilirim.(kablosuz olmak zorunda kablolu öneri sunmayın)

Hocam kablosuz olması gerek dediğinizi görmemişim kusura bakmayın.

Hocam Aula F75 alabilirsiniz , , söylediğiniz fiyatta kaliteli bir kablosuz klavye bilmiyorum maalesef ki, ikinci el ilanlara bakabilirsiniz. Kablosuz olarak Wraith W75 alırsanız memnun kalırsınız manyetik sviçleri var Rapid trigger, snaptap, 8000Hz özelliği var.

w75 kablolu hocam. ve Aula F75 hakkında yazılımında trojan hakkında bir kaç yazı gördüğüm için yaklaşmıyorum.

önerin yoksa benim dediğim modellere yorum yapabilirsiniz hocam.

Hocam klavyeniz neden illa kablosuz olmalı, o kadar gerekli mi?

Akko 5075B.

Sebebi kablo istememem laptop kullanıyorum ve kablo sevmiyorum.

Bilmediğim marka güven vermiyor biraz detaylı öneri yapar mısınız örneğin model - sebebi.

Akko bilinmedik marka değil hocam biraz araştırırsanız yurt dışında başarılı bir marka. Driver konusunda özellikle yukarıdaki önerilerden çoğundan iyi.

Akko bilinmedik marka değil hocam biraz araştırırsanız yurt dışında başarılı bir marka. Driver konusunda özellikle yukarıdaki önerilerden çoğundan iyi.

Bilinmedik değil benim bilmediğim diye belirttim çevre donanım markalarına hiç hakim değilim. Ve dediklerimi incelediniz mi bilmiyorum ama söylediklerim sanki attığınız klavyeden daha iyi.

Bilinmedik değil benim bilmediğim diye belirttim çevre donanım markalarına hiç hakim değilim. Ve dediklerimi incelediniz mi bilmiyorum ama söylediklerim sanki attığınız klavyeden daha iyi.

Manyetik switch ilginiz varsa Darmoshark iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…