4 bin TL iş yeri için monitör önerisi

Bütçe
4.000 TL

ahmetifyy

Decapat
Daha fazla  
İş yerim için monitör almak istiyorum şu anda kullanmış olduğum monitör HP prodisplay P222VA 21, 5" model monitör. Bu monitör bana hem küçük hem tazeleme hızı düşük hem de ekranı kalitesiz gösteriyor, dolayısıyla bu monitörü 2. monitör olarak kullanarak bir ana monitör almak istiyorum. Benim için önemli olanlar tazeleme hızı. Minimum 100 Hz ekran mümkün oldukça büyük olması. Ayrıca bilgisayarımda boş port olarak 2 tane DisplayPort var mecburen bunu kullanmam gerekecek, HDMI girişi yok ve VGA girişine zaten halihazırda bağlı olan monitör bağlı, kaldı ki VGA zaten kalitesiz görüntü veriyor. Bu durumda bana önerebileceğiniz monitör ve anlattığım duruma göre gerekiyorsa dönüştürücü ne önerirsiniz? Bütçem en fazla 4.000 TL ancak 3.500 bandında olursa daha iyi olur. Bu istediklerime uygun bir tane monitör buldum ancak iyi midir pek anlamadığım için bilemedim. Onu da yorumlarsanız sevinirim.

Link

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…